Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu nescafe arkadaş davet edip(ya da o tarz bi şey) de kazandıklarımız değil miydi?
fiş dediğiniz nedir anlamadım ben.

Daha önceden limangodan alışveriş yapmıştım ama hatırlamıyorum tam neyin ne olduğunu,tamam canım sağolasın teşekkür ettim..

nescafe araba çekilişi için fiş istiyo yoksa bedavalar alınabiliyo
bu arada nescafe kazananlar listesinde bir çok kişinin adı iki kere yazılmış neden ki????

Daha önceden limangodan alışveriş yapmıştım ama hatırlamıyorum tam neyin ne olduğunu,tamam canım sağolasın teşekkür ettim..
rica ederimm
korsan katılım olmasın diyedir sanırım ama paket neylerine yetmiyor ya ?
muhabbetin 3'lüsü etkinliği değil mi bu canım?
kahve filan almadık ki biz, arkadaşlara uygulama gönderdik , kabul ettiler, kazandık.
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa farklı şeylerden mi söz ediyoruz:26:

bu nescafe arkadaş davet edip(ya da o tarz bi şey) de kazandıklarımız değil miydi?

paket içinden çıkan şifreyle 10 tane tiguan araba veriyor ya onun çekilişine de katılıyoruz.katılım şartlarında paket şifresi ve alışveriş belgesinin ibrazı var. o yüzden

dogru hatırlıyorsun canım.

Acaba geçerli olur mu ki

farklı şeylerden bahsediyorsunuz canım.
nescafelerin paketlerinde şifre çıkıyo
o şifreleri girip hediye kazanabiliyorsun araba v.s.
şimdi bizlere hediye nescafeler geldi ya onlarda bu şifreler var onları girip yarışmaya katılacaz
fakat kazanırsak nescafeleri aldığımız fişleri istiyorlar
eeee bizde fiş yok bize bunlar sonuçta hediye geldi.
şimdi biz gidip ayrıca marketten nescafe alsak olduki kazandık bu fişi ibraz etsek olurmu acaba ???

daybuyday dan yaptığımız alışverişler ne zaman kargoya verilir diye bir tarih görmedim ben..
yani trendyol ve limango gibi tarih verilmemiş..
nasıl bişey bu acaba?bilgisi olan?

bence olur.Çünkü aynı ürünün tartılı olmadığı taktirde barkot numaraları aynı.E fişlerdede ürünün üretim yada seri no su yazmadığı için nerden bilecekler o ürünün kargoyla gelip gelmediğini

hediye edilen nescafe paketleri neden katılımdan muaf olsun ki ,bunu fiş ile ibraz edemiyeceğiz..
hediye desek nasıl inandırıcı olucaz..buna bi çözüm getirmesi gerek nescafenin..
hediyelerle katılım olmasın mı demek istiyorlar acaba?

hediye edilen nescafe paketleri neden katılımdan muaf olsun ki ,bunu fiş ile ibraz edemiyeceğiz..
hediye desek nasıl inandırıcı olucaz..buna bi çözüm getirmesi gerek nescafenin..
hediyelerle katılım olmasın mı demek istiyorlar acaba?

daybuyday dan yaptığımız alışverişler ne zaman kargoya verilir diye bir tarih görmedim ben..
yani trendyol ve limango gibi tarih verilmemiş..
nasıl bişey bu acaba?bilgisi olan?

tarih yok ama dün yaptığım alıverişlerden bir tanesi kargoya verilmiş bile 2 tanesi de gönderime hazır diyo(Benetton butiği)

Kızlar Zip'e mail attım benim'o kuryelerimin gelmediğine dair. Gelen cevap bu:

Dağıtımlarımız 9 marta kadar devam etmektedir, 9 marta kadar size teslimatı gerçekleşir.

Son düzenleme:
Sinir oluyorum Limango'ya ... Hediye çekimi kullanmamak ha bire bir kargo bedava yapıyor acaba..:4:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…