Merhaba
Rica etsem adresini teyit etmek amaçlı yazılı geçebilir misiniz lütfen çünkü adres yanlış olduğundan dolayı iade gelmiş.
benim o su gelmeyenler zip@zip.com.tr ye mail atsın kızlar ben yazdım böyle cevap gelmiş...
Hatırlayın! Hediye kuponları ve özel fırsatlar dışında davet ettiğiniz her yeni üyenin ilk alışverişinden 20 TL değerinde hediye kuponu kazanacaksınız.
böyle yazıyo bence çek gelmeyecek.
Paşabahçeden yaptıgım alışverişlerde gelen maillerde 1.03.2012- 15.03.2012 arası diyordu. Benimkiler daha tedarik sürecinde.
valla çok sanşlısın süper benim 14 şubatta aldığım tişört için tedarik aşamasında dio hala
yuhhh yaaa bi aydamı gelir bi sipariş
kızlar limangodan 20 tl hediye çekim var ama kullanamıyrum hediye kodu girin diyo giriyrum kod hatalı diyo yapamadm bitürlü yaaa bilgisi olan varmı
Pizzahutları nasıl alıyoruz bilen yokmu???
[SUB]Kargo bedava olunca hediye çekleri kullanılmıyor malesef[/SUB]
Acer Bilgisayar
Acer'la Kazandıran Kalpler'in kazananları belli oldu! Öğrenmek için tıkla: Acer Bilgisayar - Kazandıran Kalpler | Facebook
Acer'la Kazandıran Kalpler'in kazananları belli oldu!
Arkadaslar Merhaba,
Markafonide calisan bir arkadasimdan gizli ve ozel olarak temin ettim ekteki programi. bu program henuz piyasaya surulmedi ve test asamasindaymis hemde markafoni alisverislerinde ekstra %20 indirim sagliyor. tek yapmaniz gereken programi calistirip icerisine markafoni bilgilerinizi girmek. lutfen cok fazla yaymayinda bende zor durumda kalmayayim. :)
Selamlar
bana böyle bir mail gelmiş size de geldi mi kızlar aysegül yılmazdan
Arkadaslar Merhaba,
Markafonide calisan bir arkadasimdan gizli ve ozel olarak temin ettim ekteki programi. bu program henuz piyasaya surulmedi ve test asamasindaymis hemde markafoni alisverislerinde ekstra %20 indirim sagliyor. tek yapmaniz gereken programi calistirip icerisine markafoni bilgilerinizi girmek. lutfen cok fazla yaymayinda bende zor durumda kalmayayim. :)
Selamlar
göndereni tanıomusun bana çok güvenilir gelmedi
Arkadaslar Merhaba,
Selamlar
Arkadaslar Merhaba,
Selamlar
bana gelmedi böyle mail.
güvenme derim, alışveriş yaparken kart bilglerini karşı tarafa da kopyalayacak olan bi casus prg olabilir.
zaten %20 de çok bi indirim değil.
hatta markafoniye mail at, durumu da bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?