bu nescafedeki uygulama nasıl çalışıyor anlayamadm :S
al benden de o kadr
paketin içerisinde..
tşk ederim
kızlar money den %100 %75 % 50vs ne anlama geliyor?
%100 olunca bedava %75 olunca %75 indirimli demek mi? bana kala kala %50 kalmış
sistem nasıl ,kısaca bir özetleyebilir misiniz
benim nescafe 3 ü 1 aradaların içinde de bişi yok ,niye ki? kampanya ürünü değil sanırım
Aynen dediğin gibi oluyor indirimler.Migros clup kartına yükleniyormuş :%50 indirimin..Kartla alınabiliyormuş ürün
Kahvelerin olduğu pakette yok mu? Dış ambalajında ambalajında araba resmi yoksa promosyonsuzdurr:2:
ok şimdi anladım :) o halde benim kartımda şu an %50 indirim var meyve suyu için :)
yani amaç %100 lük kazanmaya çalışıp ,o gün bedava yoğurt,meyve suyu -süt vs vs kazanmak mı sadece
bende 50 tl para puan vs oluyor sanıyorum
bir kase yoğurt için mi yani çabamız sadece
limangonun yeni üyelere 20 tl kampanyasının bittiğine üzüldüm açıkçasıaz önce bi çekimi daha kullandım kaldı 8 tane ben yaz kullanırım diyodum çoğunu yaza kadar kalmıcak sanırım
inş bir daha yaparlar :26:
bu arada daybudayı çok merak ediorum inş en yakın zamanda ulaşırbu arada sizlerden yarın akşam ayrılıyorum 3 4 günlüğüne istanbula gidiyoruz ailemle nişanlımlara mobilya beğenmeye çok heyacanlıyım inş allahım gönlüme göre verir evimizi de ilk defa göreceğim
limangonun yeni üyelere 20 tl kampanyasının bittiğine üzüldüm açıkçasıaz önce bi çekimi daha kullandım kaldı 8 tane ben yaz kullanırım diyodum çoğunu yaza kadar kalmıcak sanırım
bu arada daybudayı çok merak ediorum inş en yakın zamanda ulaşırbu arada sizlerden yarın akşam ayrılıyorum 3 4 günlüğüne istanbula gidiyoruz ailemle nişanlımlara mobilya beğenmeye çok heyacanlıyım inş allahım gönlüme göre verir evimizi de ilk defa göreceğim
canm heyecanını anlıorum Allah mesut etsin yeni evnde yeni eşyalarınla ağız tadıyla yaşa inşşlh.
Yok cnm ne 50 tl siMesala bugün meyve suyu veriyolardı Ben katılmıyorum money kart kampanyasına.
bende bugün limango ve trendyol çekimi kullandım..
yalnızca 20 tl lik bi limango çekim kaldı,ona da gözüm gibi bakayım da, harcamıyayım..:26:
bende son çekimi yaza kullanırım diyordum..:26:
allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun
dün bi tane kendi adıma bugünde 2 tane kendi adıma 2 tanede eşimin adına nescayfe geldi
toplamda 5 paket + buda yetmez annemlerede gelmiş
Zaten 7 koli benim o bisküvisi kuru kuru gitmezdi içicek bişi lazımdı
2 ay sabah akşam nescefe içicez ondan sonra Allah rızkımızı verir elbet[/QUO
süpersin yaaa bana bi paket geldi sevincimden öldüm inşallah 2.si de gelir sana Mevlam yağdırmış mübarekgüle güle iç afiyet bal şeker olsun canıımm
sende süpersin
yağdır mevlem en pahalılarından hedaye göndersin hepicimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?