Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim nescafe 3 ü 1 aradaların içinde de bişi yok ,niye ki? kampanya ürünü değil sanırım

tşk ederim

kızlar money den %100 %75 % 50vs ne anlama geliyor?

%100 olunca bedava %75 olunca %75 indirimli demek mi? bana kala kala %50 kalmış

sistem nasıl ,kısaca bir özetleyebilir misiniz

Aynen dediğin gibi oluyor indirimler.Migros clup kartına yükleniyormuş :%50 indirimin..Kartla alınabiliyormuş ürün

Aynen dediğin gibi oluyor indirimler.Migros clup kartına yükleniyormuş :%50 indirimin..Kartla alınabiliyormuş ürün

ok şimdi anladım :) o halde benim kartımda şu an %50 indirim var meyve suyu için :)

yani amaç %100 lük kazanmaya çalışıp ,o gün bedava yoğurt,meyve suyu -süt vs vs kazanmak mı sadece

bende 50 tl para puan vs oluyor sanıyorum
bir kase yoğurt için mi yani çabamız sadece

limangonun yeni üyelere 20 tl kampanyasının bittiğine üzüldüm açıkçası az önce bi çekimi daha kullandım kaldı 8 tane ben yaz kullanırım diyodum çoğunu yaza kadar kalmıcak sanırım
inş bir daha yaparlar :26:
bu arada daybudayı çok merak ediorum inş en yakın zamanda ulaşır bu arada sizlerden yarın akşam ayrılıyorum 3 4 günlüğüne istanbula gidiyoruz ailemle nişanlımlara mobilya beğenmeye çok heyacanlıyım inş allahım gönlüme göre verir evimizi de ilk defa göreceğim

Yok cnm ne 50 tl si Mesala bugün meyve suyu veriyolardı Ben katılmıyorum money kart kampanyasına.

ya ne oluor bu kk yha anlamorum
gırıs yapıorum
telrardan grısı yap bolmesı cıkıor
kapanıp kapanıp duruyor
KAZEN sorunmu var ?
yoksa baska bısımı bu ?????

Sunar
Ödüllü anket kapsamında iletişim bilgileri gelmeyen takipçilerimiz aşağıdaki gibidir, ödüllerin bir an önce gönderilebilmesi için aşağıdaki takipçilerimiz kargo iletişim bilgilerini facebook@sunargrup.com adresine göndermelerini rica ederiz.

Berna Karaca
Tuğçe Kılıç
Selçuk Çoban
Seray Kalır
Süleyman Taşkıran
Nihal ŞEN
Özgehan Gündüz
Efe Öztükeri
Havva Yıldırım Avcı
Hüseyin Yıldız
Hasancan Ergüder
Sibel Çalışkan Uçar
Hilal Yavuz
Deniz İpek

bende bugün limango ve trendyol çekimi kullandım..
yalnızca 20 tl lik bi limango çekim kaldı, ona da gözüm gibi bakayım da, harcamıyayım..:26:
bende son çekimi yaza kullanırım diyordum..:26:

allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun

canm heyecanını anlıorum Allah mesut etsin yeni evnde yeni eşyalarınla ağız tadıyla yaşa inşşlh.

Kız yetmedi mi o kadar çek Bende de var 4tane falan ama kargo çok olduğu için bekliyolar
Bende daybuyday deki durumu merak ediyorum ..Olmayacak gibi ama inş olur
Hadi hayırlısı bakalım.Amin cnm.İçine ne sinerse onu al

Yok cnm ne 50 tl si Mesala bugün meyve suyu veriyolardı Ben katılmıyorum money kart kampanyasına.

amanınnnnn,desene pc başında atmaca gibi bekliyoz

ben limangodan 300 yapmıştım ,2 gün evvel yine srok yaptım 400 e çıkardım,40 tl sini kullandım şimdilik 360 cepte ama tel no sıkıntı olacak,her defasında ayrı tel no zorunluluğu sabahın bir körü yada gecenin bir vakti tel no lazım olacak millet uyurken ,eşimin ve benim tel noları kullandım çünkü

daybuyday dan 80 -90 tllik aldım fikimetre aracılığı ilke ama o da bitmiştir belki ,limango bittiğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…