benimo devam ediomu kızlar bulamadım link atarmısınız
vidaco canım ben sana çek arıyrdum sağol çeki kullanmak istedim ama kabul etmedi inşallah senin çekin olmuştur ben de b vaz eçtim
eticinde bir dalavera var canım evet.
bana gelmişlerdi, evde bulamamışlardı, bi kaç saat sonra şubeye gittim teslim almaya.
iade işlemini başlatmıştık, geri gidecekti dediler.
nasıl olur 3-4 gün kalması lazım şubede,en az dedim.
firma aradı , geri istedi dediler
hemen teslim aldım yoksa gideceklerdi.
eticinde bir dalavera var canım evet.
bana gelmişlerdi, evde bulamamışlardı, bi kaç saat sonra şubeye gittim teslim almaya.
iade işlemini başlatmıştık, geri gidecekti dediler.
nasıl olur 3-4 gün kalması lazım şubede,en az dedim.
firma aradı , geri istedi dediler
hemen teslim aldım yoksa gideceklerdi.
yapıyolar anam yapıyolar bugün bana yaptıklarını bi bilsen ah ah
amanınnnnn,desene pc başında atmaca gibi bekliyoz
ben limangodan 300 yapmıştım ,2 gün evvel yine srok yaptım 400 e çıkardım,40 tl sini kullandım şimdilik 360 cepte ama tel no sıkıntı olacak,her defasında ayrı tel no zorunluluğusabahın bir körü yada gecenin bir vakti tel no lazım olacak millet uyurken ,eşimin ve benim tel noları kullandım çünkü
daybuyday dan 80 -90 tllik aldım fikimetre aracılığı ilke ama o da bitmiştir belki ,limango bittiğine göre
canım,arkadaşlardan, kuzenlerden falan konu komşu kim varsa, no verecek samimiyette, hemen çekleri aktifleştir..
yani alışveriş yapıyor gibi sepete al ,çeki seç ve no ları gir, gelen şifrelerle aktifleştir,sonra sepeti boşalt..
daha sonra istediğin vakitte kullanabilesin..
waoooowww süper
anacım hiç aklıma gelmemişti
harikasınız bundan sonra sağlam takipçisiyim buranın
ne oldu cnmmmmmmmmmm ??????
arkadaşlar ne diycem bu ziyaretçileri takip etmek çok kolay oluyo geceleri. bir gün üye sayısı 1 di ziyaretçi 4 tü bütün o girdiğimiz yarışmalarda beğendim paylaştım yapmış arkadaşlar peşpeşe ve doğal olarak o anda buradaki kendini akıllı zanneden 4ziyaretçiyi buldum haliyle :)
yok canım deşifre etmeyelim ama takipte kalıp birbirimize haber verebiliriz eğer bizden diilse basarız spama
dünden beri bende ziyaretçi konumuna düşüyorum. kaç kere farkedip açtım hesabımı geri. ama belki o ziyaretçilerden KK dan engellenenler vardır ve buraya giremedikleri için ziyaretçi olarak gelebiliyolardır. önyargılı olmayalım arkadaşlar. yarışmalarda herkes nasibini kazanır.
artı sayfalarca her hafta gibi bu haftada money okudum. geçen gün fırsat siteleri için sayfalarca yorum yapmayın diyenler neredelerdi acaba...
bu topik böyle, zehir gibi hatuınlar var burda..
ayrıca, Rinso da yaptığımız tarot şeysinin sonuçları yarın açıklanıyormuş..
lütfen artık paylaşım için kullanalım eskılerı döküp durmayalım tadımızı bozmayalım
ne guzel konuşalım paylaşalım lilyumcum eskılerı hiç açma bence tartışma olmasın artık
tartışmak için değil cnm ya naçizane içimden geçenleri yazdım :)) ağzımızın tadı bozulmasın benim olar ve nescafeler gelsede ağzımız tatlansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?