Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

waoooowww süper
anacım hiç aklıma gelmemişti
harikasınız bundan sonra sağlam takipçisiyim buranın

gacım öyle yapıcam..o da çok uğraştırıcı olacak aslında..

ama kesin dimi? bugün aktifleştirip 1 ay sonra kod aktif değil kullanıldı vs demesin bir de..

canm heyecanını anlıorum Allah mesut etsin yeni evnde yeni eşyalarınla ağız tadıyla yaşa inşşlh.

amin canm çok teşekkür ederim

daybudayı bende merak ediyom canm inş sorun çıkmazaldıklarımız ulaşır hayırlısı ile saol canm aklımda var bi çeşit inş istediğim gibi buluruz

hayır devam etmiyo biteli bir ay oldu.Ama nescafeye katılabilirsin.

Air nekaaaaa pahalı mobilya varsa onları beğen kıss

kız allah netmesin senikaynanam zaten gitmiş beyaz eşyanın en pahalısını en güzelini almış saolsun bana aldıktan sonra söledi o yüzden ucuz pahalı farketmez beğendiğim olsun inş aklımdakini bulurum

haklısın canmevimiz dubleks ama normal ev büyüklüğünde altta büyük bir salon varmış üstte 2 oda ve büyük bir balkonmuş çok merak ediyorum ilk defa göreceğim
ona göre şeyler alacağım fazla eşyayı sevmiyorum ben sadelikten yanayım
dediğin az ve öz olsun düşüncesindeyim bide istediğim gibi olursa ne ala

benim 8 tane kaldı pişman oldum daha msn açıp neden almadım diye telefon sorun olmuyo sülale geniş benim olmadı komşular yardım eder

saol canm inş tek isteğim bu

Böyle yaptığımız zaman kul hakkına girilmiyormu kızlar??Öbür taraftada bunların acısını çekmeyelim

ya ne dicem.markafonim in trendyol hediye ceki yarişmasına katıldınızmı.

Evet..

Böyle yaptığımız zaman kul hakkına girilmiyormu kızlar??Öbür taraftada bunların acısını çekmeyelim

Evet..

Neden girsin ki kişi başına şu kadar çek alınabilir diye bir ibraz yok.
Çekler sınırsız üye olan herkese veriliyor yani sınırlı çek olmuş olsa dediğiniz doğru kimsenin hakkının yendiğini düşünmüyorum ben.

hatta o kadar anketı çözmek baya ugrastırıyo hakedıyoruz bence 10 lirayı

limangodan bez almıştım prima iade edecegım işlemleri yaptım gönderım adresı gelen mailde

İade talebinde bulunduğunuz ürün / ürünleri referans koduyla faturanızın bir nüshası ile birlikte "limango Dış Tic-Depo, Borusan Lojistik A.Ş. Şekerpınar Lojistik Merkezi. Şekerpınar mah. Anadolu cad. No:11 41400 Şekerpınar Çayırova/Kocaeli" adresine, Yurtiçi Kargo (444 99 99) ile (Karşı Ödemeli-Gönderim masrafınız limango tarafından ödenecektir) gönderebilirsiniz.

faturada ise
istanbul tuzlaya gönderın yazıyor nereye göndereceğim bılen varmı

gacım öyle yapıcam..o da çok uğraştırıcı olacak aslında..

ama kesin dimi? bugün aktifleştirip 1 ay sonra kod aktif değil kullanıldı vs demesin bir de..

kesin canım, kesin..sorun çıkmıyor..denedim onayladım..
hesap açınca hemen kuzilerimden tel alıyorum,şifreleri hemen gönderiyorlar,aktifleştirip,günün istediğim saatinde kullanıyorum..

Evet..

onu bende düşündüm ilk başta ama sonuçta biz açıyoruz ama konu komşumuz akrabımızın üstünden geçiniyoruz onların yardımı ile alıyoruz onlardan helallik aldımı tamamdır bence
ben alıyom sölüyom hatta gülüşüyoz çoğu zaman hakkını helal et diyom zorla

Komşununda mı varmış içinde:44::44:

canım bende bu sorunun cevabını merak ediyorum

evet devam ediyor bende 2 gün önce oğlumun adına katıldım

kızlar bu arada dr.oetker amcanın kampanyası vardıya şifre yüklüyoduk fırın neyim vereceğidi 1 martta sonmuş.1 marttan sonra kampanya için boşyere evi kabartma tozuyla doldurmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…