Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

doritos akademi sayfasını bulun ve sol da tweetle olan kutunun içine yazın cemilenin dediğini hiç bilmeyenler...
hoş bende yeniöğreniyorum

Hayır canımm öyle yaparsanız mention atmış oluyosunuz, özellikle belirttiler mention olmayacak. Sadece yukarda yazdığım cümle olacak yani @DoritosAkademi olmayacak tweette; #DoritosAkademi olacak

Nescafe şifrelerinin bazılarını gönderdim ama aklıma bişey takıldı:44:
Aldığımız fişte ürün kodu gibi bişey var, kazandığımız nescafe lerin
kodundan farklı doğal olarak. Kazanırsak bile hediyeyi vermezler ki:26:

Daha fazla uğraşmicam neskayfeyle sıktı

O KODA KADAR BAKACAKLARINI SANMIYORUM

daybuyday.com
Tüm kadın üyelerimizin hesabına yüklenecek 10TL'lik hediye çeklerini istediğiniz üründe kullanabilirsiniz. Üstelik hiç bir sepet sınırı yok! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun:)

bide kargoda bedava olsaydı tadından yenmezdi

bende giriyorum şifreleri ama dün girdiğim şifreleri vs attım ,fişi kimbilir nerde, sanırım boşa kürek sallıyorum bende...dıdının dıdısını isterler kesin

aaaa çok sevindim ama fikirsensin den edindidiğimiz 10 tl ile birleşiyor mu acaba kızlar var mı bilgisi olan? umarım öyledir

bende giriyorum şifreleri ama dün girdiğim şifreleri vs attım ,fişi kimbilir nerde, sanırım boşa kürek sallıyorum bende...dıdının dıdısını isterler kesin

Ya çok saçma sanki çaldık marketlerdn kahveleri fişi nereden bulacaz kayıp oluyo gidiyo.

O KODA KADAR BAKACAKLARINI SANMIYORUM

Hediyeleri vermemeye bahane arıyorlar zaten herşeyi incelelerler Ben de bi dünya şifre gönderdim ama boşa gitcek sanırım

aaaa çok sevindim ama fikirsensin den edindidiğimiz 10 tl ile birleşiyor mu acaba kızlar var mı bilgisi olan? umarım öyledir

hiç bi fikrim yok canım keşke birleşse yarın denersen haber verirmisin birleşiyorsa ona göre üye olalım şu fikir şeysine malum iki saat sürüyo o anketler boşa uğraşmayalım

mail mi gelmiş canım nerden biliyosun bana gelmemiş de..

neden kargo yok ya

hiç bi fikrim yok canım keşke birleşse yarın denersen haber verirmisin birleşiyorsa ona göre üye olalım şu fikir şeysine malum iki saat sürüyo o anketler boşa uğraşmayalım

olur siprişedecek bişi kestirisem durumdan haberdar ederim tabii

daybuyday çekleri bu gece yüklenecekmiş
ben fikirmetre ve vodafone çekini birleştirmek istedim olmadı inşallah bu çekle birleştirilebilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…