iki açma halkası verdi annem az önce, gönderiyorum şimdi özel mesajla sana, güle güle kullan :13:olursa yollarsan memnun olurummmmmmmmmmmm
rica ederim :112:canım sağol haber verdiğin için bende bekliyordum
butik yarın açılacak, bugün birşey yok, boşuna aramayın :114:kızlar trendyolda milla butiği yok kör mü oldum ben yaaaa
ben anlamadım tatlım beceremiyorum :44:
daybuyday çekleri bu gece yüklenecekmiş
ben fikirmetre ve vodafone çekini birleştirmek istedim olmadı inşallah bu çekle birleştirilebilir
evet bende de birleşmedi, ben de mesaj attım
hani istediğimiz kadar çek birleşiyodu, hem böyle yazıyosunuz hem de nasıl birleşmez diye yazdım
3 gün sonra cevap geldi, sorularınız ve görüşleriniz için bilmem kaç no'lu telefonumuzu arayabilirsiniz diye
ben ne sorduuumm onlar ne cevap verdi, daybuyday in bendeki kalite algısı çok yüksekti, ve çok şaşırdım böyle saçma sapan bir cevap gelince
Herkese merhabalar öncelikle konu dışı paylaşım yapacağım için özür dilerim fakat forumun en çok ziyaret edilern topiklerinde paylaşım yaparak daha çok insanın dikkatini çekerim diye düşündüm yanlışım varsa affola diyerek konuma geçmek istiyorum.
Arkadaşlar ben Hakkari – Yüksekovada görev yapan bir sinıf öğretmeyim. Okulumuz köy okulu ve bir çok eksiğimiz var milli eğitim müdürlüğünün de imkanları sınırlı olduğu için çocukların ve okulun ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyoruz ve bu da eğitimi aksatıyor bir çok yere başvurmamıza rağmen henüz olumlu bir cevap alamadık ve en son olarak kadınlar klubu geldi aklıma.Bir çok yardımsever insan vardır elbet aramızda.son olarak burayı daha fazla meşgul etmemek adına topiğimin linkini yazıyorum geniş açıklamaları orada paylaşacağım ve yardım etmek isteyenlere orada daha fazla bilgi verebilirm.
http://www.kadinlarkulubu.com/ogretm...l#post23478844 (bize yardımeli uzatmak ister misiniz??)
burada detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
bu link hatalı açılmıyor :26:
yakala.com çekini diğer çeklerle birleştiremezsiniz diye yazı çıktı fikirmetre çekimi acaba sadece diğer çeklerle birleştirilemeyen anlamadım
keşke doğru düzgün bir bildi verselerdi bende ilk kez geçenlerde alışveriş yaptım ve memnun kalmıştım
şimdi siteyede yazmışlar umarım doğru dürüst cevaplarlar şurayı arayın yazana kadar
istediğin kodlardan iki tane göndermeye çalıştım ama mesaj kutun doluymuşben de arıyorum inşallah buluruzz
istediğin kodlardan iki tane göndermeye çalıştım ama mesaj kutun doluymuş
bakayım silmek gerek galiba sağol
anamm doritos devammı edio ben eski kampanya sanmıştım
ahanda öelecem kahrımdan
telefon yağmuruna tutuldum az öncelimango için kullandığım telefonların hepsine mesaj gelmiş 10 tl çekiniz yüklendi diye
onlarda akullanıyım diye aramışlarama işime yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?