çok sağol canım belki bişi kazanırım
benimolarrım hala gelmedi.bende zip dağıtımı aradım amam adamlar bugün çalışmıyorlarmış. pazartesi arayın dediler.
sanki işlerini çok doğru yapıyorlarda bide cumartesi tatil yapıyorlar.
benim gibi benimoları gelmeyenler varmı aramızda
benimde gelmedi hala 9 marta kadar bekleyin gelecek dediler gelmedi
rica ederim ne demek isterseniz ben sizi tüm yarışmalardan haberdar ederim :))
kafayı yiyeceğim yarışmalardan sanırım :)))
bende kafayı yedim yarışmalarla ama bir çöp bile kazanamadım canım haberdar edersen çok sevinirim ayrıca bu denedim biliyorumun kampanyası bitmiş
selam herkese
kızlar hipp mama dan şimdi kargom geldi. bir paket çocuk bisküvisi (kurabiyeye daha çok benziyor) bir adet organik meyve suyu bir adet devam sütü bir adet kavanoz maması 4 tane tek kullanımlık anne bebek çayı 2 tane kaşık doğum günü için duvar süsü ve 2 tane kitapçık geldi çok mutlu oldum .oğlum geçen hafta 1 yaşına girdi sanırım o yüzden gönderdiler. hipp mamanın sitesine aylar önce üye olmuştum.
milupa da yolluyor doğumgünlerinde :))
ben de eticin için mail atacam zipe
selam herkese
kızlar hipp mama dan şimdi kargom geldi. bir paket çocuk bisküvisi (kurabiyeye daha çok benziyor) bir adet organik meyve suyu bir adet devam sütü bir adet kavanoz maması 4 tane tek kullanımlık anne bebek çayı 2 tane kaşık doğum günü için duvar süsü ve 2 tane kitapçık geldi çok mutlu oldum .oğlum geçen hafta 1 yaşına girdi sanırım o yüzden gönderdiler. hipp mamanın sitesine aylar önce üye olmuştum.
tabii yardım ederim seve seve :))
ama ben genelde facebook üzerinden takip ediyorum yarışmaları :))
benim kızda bu ayın bebeği seçildi..onada 2 kutu bebe bisküvisi..2 tane meyve suyu..2 tane meyve püresi 1 gece maması 1 de pirinçli mama..3 kaşık gönderdiler...inşallah yaşımızdada gönderirler
benim kızda bu ayın bebeği seçildi..onada 2 kutu bebe bisküvisi..2 tane meyve suyu..2 tane meyve püresi 1 gece maması 1 de pirinçli mama..3 kaşık gönderdiler...inşallah yaşımızdada gönderirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?