Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yumoş
Yumoş’la Sürpriz Karışımlar oyunumuzda toplamayı en sevdiğiniz çiçekler hangileri oldu? :)

teşekkürler canım peki diğer çeklerle birleştirebiliyor muyum

Tdrendyolun kendı verdıgı hesapından tanımlı olan bır cek varsa onunla bırlesıyor, fakat herhangı bır kod gırerek tanımlayacagın baska 2. bir cek kullanamıyorsun. yanı 2 krmızı kasa sıfresı aynı anada kullanamassın.

Bilgi isteyen arkadas ıcın:

Cocacolanın kutu ve 500ml liklerindeki kapakların altında cıkan kodu kırmızıkasa sıtesıne gırıyorsun puanına gore bısuru secenek var bunların arasında trendyol 10 tl hedıye cekı de var cep telefonu da puanınla onlardan satın alıyorsun..

çok sağol canım bi 20 tl kazanmıştım yarışmadan onunla birleştiriyim demiştim

canım ben coca cola sayfasına üye oldum üyeliğinizi kabul edemiyoruz diyor nasıl olcak

Kızlar bılgısayarım face gırmıyor onun harıcınde heryere gırıyor nedendırr bılenınız yardım etsın lutfen

‎1.Derya Akgün
Dettol Hijyen Seti
2.Satı Sultan Öndeş
Dettol Hijyen Seti
3.Zehra Damat
Dettol Hijyen Seti
4.Burcu Kavak
Dettol Hijyen Seti
5.Zübeyde Yakın
Dettol Hijyen Seti
6.Hanife Demirtaş
Electrolux Mikser
7.Melike Avcı
Electrolux Mikser
8.Gonca Aslan
Electrolux Mikser

merhaba kızlarrr dettolden mikser kazanmışım çok şaşkınımm çünkü aylardır katılıyodum ve bi hijyen seti bile kazanamıyodum moralimde kötüydü az da olsa iyi geldi vallaaaaa ssz

tebrikler bacım benimde eltimin adını gördüm hijyen seti kazanmış

tebrikler bacım benimde eltimin adını gördüm hijyen seti kazanmış

tebrikler kızlar

kızlar elimde pizza huttan coca cola kodu var yalnız bana coca cola kutusundan çıkan şifre verebilecek olan var mı

444.cicek.com trendyol kampnysı devam edyor mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…