trendyolda odeme asamasında sağda hedıye coku gır var yukarda orda cola kodunu cekıp kodunu gırıyorsun ındırımını yapıyor..
bunun cevabı çiçekli şıkmı canım:26:
teşekkürler canım peki diğer çeklerle birleştirebiliyor muyum
Tdrendyolun kendı verdıgı hesapından tanımlı olan bır cek varsa onunla bırlesıyor, fakat herhangı bır kod gırerek tanımlayacagın baska 2. bir cek kullanamıyorsun. yanı 2 krmızı kasa sıfresı aynı anada kullanamassın.
Bilgi isteyen arkadas ıcın:
Cocacolanın kutu ve 500ml liklerindeki kapakların altında cıkan kodu kırmızıkasa sıtesıne gırıyorsun puanına gore bısuru secenek var bunların arasında trendyol 10 tl hedıye cekı de var cep telefonu da puanınla onlardan satın alıyorsun..
Tdrendyolun kendı verdıgı hesapından tanımlı olan bır cek varsa onunla bırlesıyor, fakat herhangı bır kod gırerek tanımlayacagın baska 2. bir cek kullanamıyorsun. yanı 2 krmızı kasa sıfresı aynı anada kullanamassın.
Bilgi isteyen arkadas ıcın:
Cocacolanın kutu ve 500ml liklerindeki kapakların altında cıkan kodu kırmızıkasa sıtesıne gırıyorsun puanına gore bısuru secenek var bunların arasında trendyol 10 tl hedıye cekı de var cep telefonu da puanınla onlardan satın alıyorsun..
‎1.Derya Akgün
Dettol Hijyen Seti
2.Satı Sultan Öndeş
Dettol Hijyen Seti
3.Zehra Damat
Dettol Hijyen Seti
4.Burcu Kavak
Dettol Hijyen Seti
5.Zübeyde Yakın
Dettol Hijyen Seti
6.Hanife Demirtaş
Electrolux Mikser
7.Melike Avcı
Electrolux Mikser
8.Gonca Aslan
Electrolux Mikser
merhaba kızlarrr dettolden mikser kazanmışım çok şaşkınımm çünkü aylardır katılıyodum ve bi hijyen seti bile kazanamıyodum moralimde kötüydü az da olsa iyi geldi vallaaaaassz
‎1.Derya Akgün
Dettol Hijyen Seti
2.Satı Sultan Öndeş
Dettol Hijyen Seti
3.Zehra Damat
Dettol Hijyen Seti
4.Burcu Kavak
Dettol Hijyen Seti
5.Zübeyde Yakın
Dettol Hijyen Seti
6.Hanife Demirtaş
Electrolux Mikser
7.Melike Avcı
Electrolux Mikser
8.Gonca Aslan
Electrolux Mikser
merhaba kızlarrr dettolden mikser kazanmışım çok şaşkınımm çünkü aylardır katılıyodum ve bi hijyen seti bile kazanamıyodum moralimde kötüydü az da olsa iyi geldi vallaaaaassz
tebrikler bacımbenimde eltimin adını gördüm hijyen seti kazanmış
tebrikler kızlar
tesekkür ederim tatlımtebrikler bacımbenimde eltimin adını gördüm hijyen seti kazanmış
tebrikler kızlar
tebrikler bacımbenimde eltimin adını gördüm hijyen seti kazanmış
eltingil in adına da hesap mı açtın?
melike tebrikler..:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?