Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hemen Katılın, Hem Eğlenin Hem Kazanın!

8 - 18 Mart 2012 tarihleri arasında bilgi yarışmasına katılıp, seçtiğiniz kategorideki soruları doğru ve hızlı yanıtlayın, birbirinden özel hediyeleri kazanın!

Müzik kategorisinde çıkan soruları en hızlı ve doğru şekilde yanıtlayan ilk 5 kişi Ajda Pekkan’ın “Farkın Bu” albümünü ya da Göksel’in “Bende Bi’aşk Var” albümünü; spor kategorisinde çıkan soruları en hızlı ve doğru şekilde yanıtlayan ilk 5 kişi “Nike Club Team Futbol Topu“ ya da , ”Delta 65 Cm Fuşya Deluxe Pilates Topu ”; genel kültür kategorisinde soruları yanıtlayan ilk 5 kişi “ NTV Almanak 2011” ; Tv kategorisinde çıkan soruları en hızlı ve doğru şekilde yanıtlayan ilk 5 kişi ise “Ata Demirer: Tek Kişilik Dev Kadro 2” dvd’si kazanacaktır.

Napolyon kazandırır, izin verin siz de kazanın. Kampanya, çekiliş ve yarışmalara katılın özel fırsatları kaçırmayın. - Napolyon.com

daybuydaya pek güvenim kalmadı siyah beyaz aldığım elbise siyah kırmızı çıktıneyseki begendim...

Günaydınlar... Kızlar tebrikler ;hediyelerinizi iyi günlerde kullanın..Bebişlerinize de geçmişler olsun...

ödül kazanan herkesi tebrik ederim...

çok sıkıcı bir akşam yaaa. adam gibi bi kampanya yok hep beğendirmeli ıyykkk sadece yumoş mu ne kaldı onu da ben sevmiyorum. çok gıcık ve uzun sürüyor.

Günaydınlar... Kızlar tebrikler ;hediyelerinizi iyi günlerde kullanın..Bebişlerinize de geçmişler olsun...

çok tesekkürler kızlarr

Sunar

Adana ve Mersin'de ikamet eden takipçilerimiz kampanyamız devam ediyor. Groseri Kart numaranızı uygulamamıza girin 1 lt Mısır yağı kazanacak 250 kişiden biri olun...

facebook
Bücürük
‎50 TL'lik hediye çeki kazanma şansınız sürüyor! Hemen fotoğraftaki eteğin kaç yaş aralığı için olduğunu, Bücürük Shop linkini tıklayarak bulup ad-soyad ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr adresine gönderin, çekilişe katılın!

finish
10 Mart tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Ecem Su Demirci

2) Halime Çelik

3) İlknur Kaçan

Tebrik ederiz!

avon ruj kazananlar bana cevap verebilir mi acaba?
tek adres yazmıştım ama teki arkadaşınıza diyor rujlar için.
arkadaşları sistem karışık önüme getirdiğinden, istemem yani abuk insanlara gitmesini

avon ruj kazananlar bana cevap verebilir mi acaba?
tek adres yazmıştım ama teki arkadaşınıza diyor rujlar için.
arkadaşları sistem karışık önüme getirdiğinden, istemem yani abuk insanlara gitmesini

sana 2tane gönderecekler sen bıtanesını arkadasına vereceksın ben oyle bılıyorum:)

Markafonim
Bugüne özel markafoni hediye çeki kodları, ''Hediye Çeki'' bölümünde...

orjinalgiy.com
Facebookta orjinalgiy.com’la “özel alışveriş” dönemi başlıyor..
Türkiye’nin en genç alışveriş sitesi olan "orjinalgiy.com" kişiye özel alışveriş deneyiminde, son moda kıyafetlerden teknolojik ürünlere kadar ihtiyacınız olan birçok ürünü %70'lere varan büyük indirimler inanılmaz fiyatlar ve özel kampanyalarla sizlere getiriyor...

Vip Outlet - ooutlet.net orjinalgiy.com vipoutlet.net - Private Factory Outlet Store Wholesale Discount Best Dropshipping www.orjinalgiy.com Vip Outlet - ooutlet.net orjinalgiy.com vipoutlet.net - Private Factory Outlet Store Wholesale Discount Best Dropshipping

Cp Türkiye
Ödüllü Facebook yarışmamız başlıyor ! Yemek yapmak konusunda yeteneklerine güvenen beyleri ve bayanları yarışmamıza bekliyoruz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…