Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ya bu knorrun sayfasında şıkları cevaplıyorum gönder e basıyorum ama tekrar soruların olduğu sayfa açılıyo bişe anlamadım size oldu mu :26::26::26:

Herkese merhaba araNIZda yeniyim pek şanslI degilimdir umarIm şansIm olur da bende hediyelerden kazanabilirim

Herkese merhaba aranIzda yeniyim pek şanslI degilimdir:2: umarIm şansIm olur da bende hediyelerden kazanabilirim

******** BIOBLAS ŞAMPUAN KAZANANLAR *********

-Naciye Ay
-Aslı Engin
-Emel Kaya Usuf
-Arzu Dumanoğlu
-Berna Gülcan
-Nihann Irmak
-Pelin Kampanya
-Selma Aslan
-Misedor Hürriyet
-Saliha Çoban
-Yasemin Uyan Okur
-Ayşen Güvenç Can

********** ÇEKİLİŞ SONUNUCU KAZANANLAR**********
Kazanan 5 kişi Pazartesi günü yapılacak çekiliş sonucunda açıklanacaktır.

KAZANANLARI TEBRIK EDIYORUZ
Her 15 günde 1 yarışma yapılacaktır. Bizi takip etmeye devam edin!

Arife Adıgüzel 1269 beğeni ancak konsept dışı resim
Emine Antepli 1333 beğeni ancak konsept dışı resim
Özgür Köse 640 beğeni ancak konsept dışı resim yüklediklerinden dolayı değerlendirme dışı bırakılmışlardır.

******** SAÇ BAKIM SETİ KAZANANLAR ******** bioblas
Esra Ergen
Zeynep Baltrak
... Ece Çam

ya şu money in internet sitesi için şifre almak şart mı ??? müşetri hizmetlerini aradım 2 kez ama müzik çalıp duruyo konuşma dk ma güvenerek aradım 2 tl kontörümü yediler yaaa ve kimse de açmadı

kartın sisteme kayıtlıysa şifreye gerek yok...
şifreye sadece ne kazandığını görmek için gerek oluyo

canım tıkla kazan için şigfre şart değil başlayınca kart no gireceksin ve tel sonra orada şifre çıkacak o anlık onu gir yolla kampanyaya kayıt ol yazar o kadar

kızlar böyle bir yazı var money de
Kesin olmamakla birlikte aşağıda da bir arkadaşın dediği gibi tıkla kazanda bugün "Ongan Cheesecake" olacakmış. Kampanya facebooktan değil Money Club sitesi üzetinden yapılacakmış. Ve de ürünün bulunMAdığı iller şunlarmış : Adana, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun,Gümüşhane, Hatay, İçel, Kars, Malatya,K.Maraş, Mardin,Ordu, Rize, Trabzon, Ş.Urfa, Van, Bayburt, Karaman, Batman, Iğdır, Kilis, Osmaniye.

kartın sisteme kayıtlıysa şifreye gerek yok...
şifreye sadece ne kazandığını görmek için gerek oluyo

canım tıkla kazan için şigfre şart değil başlayınca kart no gireceksin ve tel sonra orada şifre çıkacak o anlık onu gir yolla kampanyaya kayıt ol yazar o kadar

peki arkadaşlar anladım hepinize teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…