Memorialden kazandığım buharlı pişirici geldi. Tefal yazıyor hem görselde hem yazıda paketi bi açtım Fakir marka :S
KARTI buradan kaydettirmeye çalıştım en sonuncuya gelince şifre giriniz diyo ama hiçbir girdiğimi kabul etmyor peki money nsl şifre vericek bana şifre istyo illa başka biyer mi var şifre almak için?
hmm şimdi sayfadan birine cvp vermişler müşteri hizmetlerinden alınıyor sdce demkki
ben olasydım elden teslım alırdım kımlıkle gıdıp kımlıkle olunca vermek zorundalar sonucta o paketikızlar sinir oldum şu zip dağıtıma
eşim adına gelen benimo ellerindeymiş fakat adres eksik olduğu için gönderemezlermiş eti ile iletişime geçin diyor
resmen üstüne yatıyorlar ne yapayım sizce
cok sasırdım canm sonucta hedıye ama yazan neden gonderılmemıs bence sole tefal ve fakır arasında cok fark var
iiaynen öyle canım.Aradım az önce yanlışlık olmuş olabilir veya yanlış yazılmış olabilir öğrenip sizi arayagız dediler bakalım :44::44:
ii
ii yapmıssın canm sonucta facede kampanya yapan fırmaların cogunlugu tanınmıs fırmalar fakat hepsı kampanya hedıyelerı konusunda aynı hassasıyetı gostermıyolar
bu ne canım anlamadım :26:
kızlar este lauderden kazanmıs oldugum hedıyem geldı ben bı deneme boy krem beklıodum guzle bı canta ıcınde ruj rimel 3 tanede deneme boy krem geldı
bunu facebooktada bulamadım burada da açılmıyo link varmı acaba
malesef öyle .. ürünlerin ikisinede baktım netten şimdi fiyatları aynı nerdeyse üf nolcak bakalım
wuuu süper güle güle kullann canmm
insallah degıstırırler canm
tesekkuler tatlım son zaman pek hedıye kazanamıodum sevındırık oldum resmen
tesekkuler tatlım son zaman pek hedıye kazanamıodum sevındırık oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?