Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Offff Belliydi zaten olmayacağı..Tv kampanyası verecek olsalar bu yarışmaları yapmazlardı..

yaa milla by adı altında demişler hem hem de yanıltıcı bi yanıt girmişler karışık markalarda çekim yaptıkları pınar altuğ yu da koymuşlaar allahım yaa
ben de tv kampanyası bekliyorum nedense olması gerekmiş gbi bi his var içimde

aynı hissi taşıyorum, ve bir umut bekliyorum

1 şanslı takipçimiz müzik dinlerken hep SaSu'yu hatırlayacak. Çünkü SaSu iPod Shuffle hediye ediyor! SaSu'yu beğen, bu iletiyi paylaş!
SaSu Organizasyonuyla Nisan ayında, Türkiyede ilkkez ve sadece Ankara da, hafızalara kazınacak bir görsel şölen eşliğinde, unutulmaz bir konser verecek dünyaca ünlü yabancı starın muhteşem şarkılarını iPod Shuffle' ınla dinle.
Ankara geri sayım başladı!! SaSu 'yu beğenmenin ayrıcalıklarını doyasıya yaşayacaksın!!

merhaba canım ben mail attım 14 dünde neden yüklenmedi diye bana attıkları mailde diyordu ki teslim aldığı tarihten itibaren 1 ay sonra yüklenecek buda demek oluyorki bana 23 ünde geldi 23 ünde yüklenecek inşallah yüklenir ayın 23 ünü bekliyorum dört gözle

hemen çanta alcam kazandığım ayakkabıma uygun

kızlar bişi sorcam şu metronun kamoanyası en yüksek puan yapana metro mu gönderiyorlar

Bebek.com
Fanatik bebeğinizin sevimli fotoğrafıyla ebebek'ten 50 TL değerinde hediye çeki kazanmak ister misiniz? Beşiktaşlı, Fenerbahçeli, Galatasaraylı veya Trabzonsporlu formalı fotoğraflarını gönderin, yarışmamıza katılın. Jüri tarafından seçilecek ilk 3 fotoğrafın sahibi ebebek'ten 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Tek yapmanız gereken bebeğinizin resmini fotograf@bebek.com adresine göndermek! Ayrıntılar için tıklayınız: Duyuru En Fanatik Bebek yarışması başlıyor!- bebek.com

Sevgili Anneler! Bebeklerinizin güzel anlarını resmettiğiniz 4 fotoğrafı yükleyip videonuzu oluşturun, çekiliş sonucunda hem bebeğiniz reklam yıldızı olsun; hem de siz değerli annelerin de mutfakları Ülker Hero Baby ile yenilesin! Yüzlerce anne bebeklerinin videosunu yaptı bile! Haydi, sizler de videonuzu yapın, bu fırsatı kaçırmayın! Ülker Hero Baby - Kendi Filmini Kendin Yap | Facebook

Bu hafta BOOMOXXODA kombinlerinden en cok hangisini begendiniz?? Bu albumde en begendiginiz kombinleri likelayin, en cok like alan fotograftan 1 kisiye o kombinden begendigi 1 cici hediyemiz:))

styleBOOM OXXO'da [Fotograflar:Zeynep Gucluten ] | Facebook

Styleboom | Facebook

kızlar daybuyday dan maili gelen var mı ?

1 yılı şerefine her alışverişe bir t-shirt ve 10 tl çek veriyorlarmış..

kızlar daybuyday dan maili gelen var mı ?

1 yılı şerefine her alışverişe bir t-shirt ve 10 tl çek veriyorlarmış..

daybuyday dan nefret ediorum 14 şubatta ve ondan sonraki kargo bedava gününde yaptığım alışverişi iptal etmişler. 3 tane badi gelmedi
ödemeyi kartıma iade edilcekmiş çekide grei yüklemişler 1 ay süresi var

ben 9-10 kez alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım açıkçası ama haklısın zaman zaman olabiliyor,benim mesela markafoni de olmauştu benzeri durum tel ile arayıp bildirdiler ve hediye çeki verdiler özür olarak.tedarik edilemedğinde ürün böyle yapsa keşke daybuyday da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…