wilma elles sadece trendyol için çekim yapan ünlülerden,
wilma milla by trendyol için çekim yapmamış, koton butiğinin çekimini yapmış
hımm pardon o zaman.
Hadise
Deniz Akkaya
Merve Boluğur
Cansu Dere
Tülin Şahin ben böyle yaptım arkadaşlar Milla by yazıyodu bunlarda
heee bak cansu da sakata geldim
ah trendyol blog aahh, ben 4 ismi o blogdaki milla by trendyol başlığı altından buldum orası garantidir diye piiiiiiii
Hadise
Deniz Akkaya
Merve Boluğur
Cansu Dere
Tülin Şahin ben böyle yaptım arkadaşlar Milla by yazıyodu bunlarda
dogrudur ben mılla cıktı cıkalı cok sıkı takıpcısıyım ve musterısıyım bırde hadıse var tabi..
Biri bana tv kampanyasını anlatsınnnnnnnnnnnnnnnnn ??? nası eksık kalmısım ben bundan bılmıyorum ben yaaa
Bende katılamadım trendyol yarışmalarına twitter hariç..
Tv kampanyasınıda bir anda yapması mümkün değil daha önceden anlaşmalı oluyordur mutlaka olsa bile bugün olmaz diye tahmin ediyorum..Siz ne düşünüyorsunuz ?
canım tabiki onların reklam sözleşmeleri var kanallarla, onlar için anlık değil bizim için anlık birşey
bu arada markafonim sayfası boşa sallamaz diye tahmin ediyorum, onların alışveriş siteleriyle bir bağları var, özel hediye çekleri falan verebiliyorlar çünkü, yani onlar bugün "Ve nihayet Trendyol TV kampanyası..." diyorlarsa bence olacaktır bugün, bana öyle geliyor :)
kızlarrr daybuyday hesaplarınızı kontrol edin 14 şubatta davet edip alış veriş yapmıştık ya çekler yüklenmeye başlamış bana 20 tl gelmiş gelmiş hesabımın birinden :119:bu arada gündüz yoktum evde trenyolun bütün yarışmalarını kaçırdım inşallah tv kampanyası olur
Markafonim
Size karşı ilk kez yanıldığımız için özür dileriz. Trendyol'un TV kampanyası hakkında verdiği izlenimi sizinle paylaşmak istedik. Tekrardan özür dileriz.
kızlarrr daybuyday hesaplarınızı kontrol edin 14 şubatta davet edip alış veriş yapmıştık ya çekler yüklenmeye başlamış bana 20 tl gelmiş gelmiş hesabımın birinden :119:bu arada gündüz yoktum evde trenyolun bütün yarışmalarını kaçırdım inşallah tv kampanyası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?