Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gliss te daha önce adres satırı yoktu şimdi eklemişler daha önce kazananlar nasıl olacak acaba?

evt ya bnde çok takıldım ona annem ve kendi adıma kazanmıştım yengem için katıldığımda gördüm adres satrını bizimkiler nolcakk uff yaaa

banada bugün ."natıonal geographıc channel."yazan uzun değişik bi tükenmez kalem geldi nerden bilmiyorum belki sizede gelir tarz bişi

Trendyol
Sateen Life Men butiğimizden şık bir hırka kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Sateen Life Man butiğimizde 'Body' , 'Gömlek' ve 'Hırka' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 5. kişi görseldeki 'Sateen Run Vizon Düğmeli Hırkayı' kazanıyor! İyi şanslar...

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananı 18.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!

cevaplar:Body:75 Gömlek :34 Hırka:8

adresin altında çok küçük ince beyaz bir çizgi var onu tıkla
sanırım form hatalı katılım şartlarını kabul ediyorum tam görünmüyor

arkadaşlar limango 20 tl çek ile trendyol kola kodu değişmek istiyorum eğer trendyol kola kodunuz varsa limango çek vereceğim

arkadaşım duru jelleri gelmeyen sendin değil mi benim de hala gelmedi cuma günü aradım bayağı ilgilendiler salıya kadar elinizde olur dediler senin ki ne durumda

evet doğru hatırlıyorsunuz 9 şubatta kazanmıştım gelmedi hala, bir defa telefonla aramışlardı 20 gün geçti üzerinden.

hergün sayfalarına yazıyorum işte ilgililere iletilmiştir diye aynı şeyi yazıp duruyorlar.

siz hangi numarayı aradınız acaba?

bu arada şaşırdım valla nasıl hatırladınız tebrik ederim

08002110810 numaradan aradım.

yengeç burcuyum ve hafızayı temsil ediyorum teşekkür ederim iltifatın için

Dankek
https://www.facebook.com/dankek?sk=app_214193718679331

1. Kırmızı bluz, kot, kırmızı çorap.
2. Kakaolu ve sadeli kek. Çikolata ve karamel sos.
3. Salon

karamelle portakal mı?emin misin?

çikolata ve karamel bence...:44:

Çok pardon kızlar. Ben onu yanlışlıkla yazdım. Yoksa bende sizin dediğiniz gibi yaptım.
Düzelttim, tekrardan pardon.

sen değiştirdin ama ben yanlış yaptım güvenip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…