ben de yengecim ama ne hafıza beni temsil ediyor ne de ben hafızayıyengeç hafızayı mı temsil edermiş :26: ilk defa duyuyorum kızben de yengecim ama 5 dk önce anlatılanı bile hatırlamayabilirim
soru sordular, cevap ta 50. yılını kutluyor olacak.Arnica | Facebook
Enamel seramik tabanlı ve şok buharlı VİOLET 2600 Plus ile ütü yapmak daha kolay ve çok zevkli
DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!
bu arnicanın doğru yanıtı ne acaba?
anlayamadım, cümleyimi tamamlıycaz naapçaz:44:
maduriyet mi?
mağduriyet yazmaları gerekirdi. Kusura bakmayın takıntılıyım bu konuda sayfa yöneticilerinin daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum.
R.o.c.s cevap ne dediniz
cevap da 50. yıl dedim ben
ben de yengecim ama ne hafıza beni temsil ediyor ne de ben hafızayı
pek görüşmüyoruz yani
soru sordular, cevap ta 50. yılını kutluyor olacak.
sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte arnica.senur@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.
Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebooktaki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.
bu kadar
cevap da 50. yıl dedim ben
bunun cvbı ne kızlar kimse katılmadımı?
üzüm aroması diye buldum canım
bunun cvbı ne kızlar kimse katılmadımı?
bugün bana colgate ten küçük boy diş macunu geldi
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr bu beniiiiiiimmmmmmmablamın adına üye olup katılmıştım kazanmışııııımmmmmmmmmmm
arkadaşım duru jelleri gelmeyen sendin değil mi benim de hala gelmedi cuma günü aradım bayağı ilgilendiler salıya kadar elinizde olur dediler senin ki ne durumda
evet boşuna üye olduk bişeyde görmedik kazen beyBoşa üye olduk şu lidyanaya da..Maillerimi dolduruyo
banada sürat kargodan bişi gelmiş ama evde değildim bakalım yarın alıcam heralde budur , aman bende matah bişi sanmıştım :))
kuzum tebrik ederimmmm :)
bu arada beğen butonu güzel olmuş , ayrıca yazdığımız yazılar alıntı yapıldığında da bir uyarı bir bildirim gelse güzel olur :)
hafta sonu yoktum , oku oku bitmedi baya şeyler birikmiş , herkese teşekkürler ve bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?