08002110810 numaradan aradım.
yengeç burcuyum ve hafızayı temsil ediyorum teşekkür ederim iltifatın için
kızlar daybuydayde kargo ne zmaan bedava ? yada olucakmı bu aralar bi bilginiz varmı
yengeç hafızayı mı temsil edermiş :26: ilk defa duyuyorum kızben de yengecim ama 5 dk önce anlatılanı bile hatırlamayabilirim
bende aynı şekildee
hiç diş macunu numunesi gelen varmı bana sadece 1adet geldi de
bana gelmiş sürat kargo ile ama evde yoktum ...geri gider alamam kargocu ters yerde..
kızlar lancome cvbı ne?
hepsi yaptım canım,emin değilim ama..
sen değiştirdin ama ben yanlış yaptım güvenip
sen değiştirdin ama ben yanlış yaptım güvenip
bu trendyol cola kodu nerde yazıyor arkadaşlar hergün 2.5 litre cola alıyorum ama kod vs görmedim dikkat etmedim doğrusu,,kutu colalarda mı geçerli? neresinde pet şişede ise kapakta göremedim de?
bilgilerini güncelleyebilirsin
bencede hepsi...
sitesindeki açıklama şu;
Cildin tek bir katmanındaki değişiklik cilt sıkılığını ve dolayısıyla cildin gençliğini etkileyebilir. Bu nedenle, cildi sıkılaştırmak için tüm katmanlara müdahale etmek gereklidir.
Rénergie Multi-Lift, cildi katman katman hedeflemesi için tasarlanmış olan Multi-Tension teknolojisi ile zenginleştirilmiştir.
Seçenek 1: Sonuç: Yüzün tüm bölgelerinde lifting etkisi.
Seçenek 2: Sonuçlar: Çok bölgeli lifting etkisi.
Anında, cilt toparlanmışçasına sıkılaşmış, cilt yüzeyi daha esnek ve pürüzsüz hissedilir. 4 haftada, kırışıklıkların görünümü azalır, cilt toparlanmışçasına sıkılaşmış hissedilir:
alın ve cilt daha pürüzsüz, yanaklar dolgunlaşmış, yüz hatları daha belirgin ve boyun dahi toparlanmışcasına sıkılaşmış görünür.
aaa bilmiyordummCevapları tekrar güncelleyebilirsin canım.
Herkese tebrikler. güle güle kullanın hediyelerinizi.
Arnica | Facebook
Enamel seramik tabanlı ve şok buharlı VİOLET 2600 Plus ile ütü yapmak daha kolay ve çok zevkli
DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!
bu arnicanın doğru yanıtı ne acaba?
anlayamadım, cümleyimi tamamlıycaz naapçaz:44:
şu topikten kimse katılmadı mı yaanii?_[/QUOT
Enamel seramik tabanlı ve şok buharlı VİOLET 2600 Plus ile ütü yapmak daha kolay ve çok zevkli…
DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!
Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:
... 1. Öncelikle eğer Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.
2. Aşağıdaki sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte arnica.senur@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.
3. Doğru cevabı gönderenler arasından 30. 80. 200. 350. ve 425. kişiler, Arnica’dan VİOLET 2600 Plus Şok Buharlı Ütü kazanacaklar.
4. Sorunun doğru yanıtını, Arnica, ev temizliği, mutfak gereçleri, kişisel bakım, banyo, banyo gereçleri, ev gereçleri da bulabilirsiniz!
5. Yarışmaya katılmak için en geç 22 Mart 2012 Perşembe gecesi saat 24:00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.
6. Sorumuzun doğru yanıtı ve kazanan kişiler 23 Mart 2012 Cuma Günü buradan duyurulacaktır.
7. YARIŞMA SORUSU: Arnica’nın üretici firması SENUR A.Ş., bu yıl kaçıncı kuruluş yıldönümünü kutluyor?
8. Bir kişinin sadece bir kez mail gönderme hakkı vardır. Birden fazla mail gönderenler yarışma dışında kalırlar.
9. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.
10. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Arnica’ya vermektesiniz.
11. Adres bilgilerini en geç 10 gün içerisinde göndermeyen kişi hakkını kaybeder. Yerine bir sonraki numaradaki yedek yarışmacı kazanmış sayılır.
Herkese bol şanslar diliyor, cevap maillerinizi bekliyoruz.
NOT: Lütfen cevabınızı duvarımızda paylaşmayınız. Bu yarışma kurallarına aykırı olduğu gibi kendi şansınızı da azaltacaktır
şu topikten kimse katılmadı mı yaanii?_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?