Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu trendyol cola kodu nerde yazıyor arkadaşlar hergün 2.5 litre cola alıyorum ama kod vs görmedim dikkat etmedim doğrusu,,kutu colalarda mı geçerli? neresinde pet şişede ise kapakta göremedim de?

bende aynı şekildee

Yükselenle alakalı olabilir canım ya da konuları önemseyip önemsememekle alakalı
Yengeçlerin hafızası iyi derler ama milyonlarca insan da aynı olamaz tabi
Ben de hafızası güçlü yengeçlerdenim

Ban yememek için konuyla alakalı bişey sıkıştırayım araya
Nil,, 2buçuk lt lik cola larda kod olmuyor malesef Kutu cola açma halkalarında
ve sanırım 1 lt liklerde var kod

hiç diş macunu numunesi gelen varmı bana sadece 1adet geldi de

bana gelmiş sürat kargo ile ama evde yoktum ...geri gider alamam kargocu ters yerde..

kızlar lancome cvbı ne?

tşk ederim melezgüzel :)

Son düzenleme:
hepsi yaptım canım,emin değilim ama..

bencede hepsi...

sitesindeki açıklama şu;

Cildin tek bir katmanındaki değişiklik cilt sıkılığını ve dolayısıyla cildin gençliğini etkileyebilir. Bu nedenle, cildi sıkılaştırmak için tüm katmanlara müdahale etmek gereklidir.

Rénergie Multi-Lift, cildi katman katman hedeflemesi için tasarlanmış olan Multi-Tension™ teknolojisi ile zenginleştirilmiştir.

Seçenek 1: Sonuç: Yüzün tüm bölgelerinde lifting etkisi.
Seçenek 2: Sonuçlar: Çok bölgeli lifting etkisi.

Anında, cilt toparlanmışçasına sıkılaşmış, cilt yüzeyi daha esnek ve pürüzsüz hissedilir. 4 haftada, kırışıklıkların görünümü azalır, cilt toparlanmışçasına sıkılaşmış hissedilir:
alın ve cilt daha pürüzsüz, yanaklar dolgunlaşmış, yüz hatları daha belirgin ve boyun dahi toparlanmışcasına sıkılaşmış görünür.

bilgilerini güncelleyebilirsin

Cevapları tekrar güncelleyebilirsin canım.

Herkese tebrikler. güle güle kullanın hediyelerinizi.
aaa bilmiyordumm
hemen güncelleyeyimm

ben de hepsi yaptım lancome' u, salladım

Arnica | Facebook

Enamel seramik tabanlı ve şok buharlı VİOLET 2600 Plus ile ütü yapmak daha kolay ve çok zevkli…

DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!

bu arnicanın doğru yanıtı ne acaba?
anlayamadım, cümleyimi tamamlıycaz naapçaz:44:

Gliss Türkiye Merhabalar,

Uygulamamıza kısa süreli erişimemenizin sebebi; teknik bir sorundan kaynaklanmıştır. Şu anda bu aksaklık giderilmiş, uygulamaya katılımınız devam etmektedir.

Ayrıca her 100. kişi olmayı başaran tüm kullanıcılarımızın mail adresi bilgileri tarafımızda mevcuttur. Adres bilgileri, bu mail adresleri vasıtasıyla toplanacaktır. Kazanan kullanıcılarımız herhangi bir maduriyet yaşamayacaktır.

maduriyet mi?

mağduriyet yazmaları gerekirdi. Kusura bakmayın takıntılıyım bu konuda sayfa yöneticilerinin daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…