Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

rica ederim ya inşallah kazanırsın

amin. burda olan herkes kazansin insallah.. benim bu aralar hic sansim yok 3 aydir gördügüm bütün kampanyalara katiliyorum ama yok 3-4 iyi sey kazandim gerisi bos..
hayirlisi olsun... glisste parmaklarim koptu belki 100 defa girdim hep maalesef yazisi cikiyor ne yapmam lazim yokmu bir kolay yolu??

bende glisten yapamadım bir türlü.dankek e kafayı taktım mesela.ama olmayınca olmuyor.olunca da arka rakaya oluyor.yılmayacağızz

ben saati alıyım dedim de 9.90 tl kargo parası istiyo cnm o yüzden vazgeçtim, saatlerin kalitesi nasıl anlamadım 89,00 tl yazıyo ama bana öyle hiç de inandırıcı gelmedi, bilen varsa yazabilirmi ? :26:

internetten biraz araştırma yaparsanız bu marka saatlerin 4.90-22 tl arası olduğunu görürsünüz zaten. kalitesiz yani.
bende baktımda bide o kadar iğrenç modelleri bulupta nasıl bir araya toplamışlar hayret.

Biogreen | Doğal Bakım Ürünleri

Sıra geldi talihlileri açıklamaya...

1. Öznur Tiryaki
2. Erdoğan Çınar
3. Melek Akın
4. İsmail Seyitoğlu
5. Ecrin Dönmez
6. Berkehan Batuhan
7. Bahar Çakmak
8. Murat Öndeş
9. Gamze Haseki
10. Cahit Özen

Kazanan arkadaşları kutluyoruz.
Kazanamayanlar üzülmesin hediyeler devam edecek..
Takibe Devam..

Dünkü moneye katılamadım hoş katılsamda %100 kazanamıyorum ama bunda eşim kazanmışşşşşşşşş

yaaa kızlar 4 farklı hesaptan alışveriş yaptım daybuyday dan 3ü gelmedi.2 çekim daha var kararsızım yapsam mı die yine gelmezse iptal edildi biri ama karta yattımı ücret henüz bilmiorum benim gibi sorun yasayan yok herhalde

günaydın fıstıklar

genç business platform die bişeye üye olmuşum burda açıklandımı

30 kişi kadar daha olursa yarışma yapcakmış ama ne vercekmiş bakmadım bi göz atın isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…