Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ne güzeel,bende bu akşam daninoları alıcam oğluşuma

Bahar geldi Heidi değişti bu arada , Ongan Cheskek'den de %75 vardı , arayıp tarayıp bulamamıştım . Burdan bir arakadaş danino'ların yanında dedi. Her mağazada raf sistemi aynı herhalde , elimle koymuş gibi buldum.. Fakat dün delirtti milleti Migros , saat 5'de başladı... Face sayfa yorumları felaketti , isyannnn

kızlar dayduydaydan davetten 20 tl geliyor ya bu fikirmetrenin çeklerini kullanınca da geliyormu.?

ykb den trendyol çeki aktifleştiricem ama,müşteri no diyor nedir o acaba?yapan varmı aranızda?

kızlar dayduydaydan davetten 20 tl geliyor ya bu fikirmetrenin çeklerini kullanınca da geliyormu.?

bugün ban davetten 20 tl yüklendi sarevden çarşaf aldım 7.90 tl ödedim ayrıca 3 adet havlu ve iç çamaşırı takım aldım toplamda18 tl öddedim süper oldu sizde bir ay geçince çekler gelecektir tek sorun kargoların elimize ulaşması daha şubatta aldıklarımdan gelmeyen var

Narları aldım ....9,90'a geldi ...

Eşofmandan bende almıştım 1 hafta önce geldi ama çok kalın. :26: Güle güle kullan hepsini.

Narları hangi butikten aldınız?:44:

bende daybuydaydan garnier gözaltı icin kapatıcı rollon cilekli vücut köpügü ve seramik tava aldım 6 tl verdim toplam

Eşofmandan bende almıştım 1 hafta önce geldi ama çok kalın. :26: Güle güle kullan hepsini.

Narları hangi butikten aldınız?:44:

kışşın kullanırız o zaman maviden de istedim ama kalmamıştı:26:

fikirmetre 10 tl vermiyormu ben testi çözdüm 0 puan diyo nasıl alıcaz 10 tl yi?

maile gelen 2. anketi de doldur sonra maile geliyor yine hediye çekin

6 Parça Loreal, 2 çanta aldım daybuday dann
Diğer siparişlerim tam zamanında geldi, umarım bunlarda
da sorun çıkmazz

herkes aldıklarını güle güle eskitsin day buyday günü iyi geçti anlaşılan bende bu ayakkabıyı aldım eşime 16 tl ye geldi

hala alasım var bişilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…