Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bereket Nar'ları da var Daybuyday'da , 1 saat önce alıp almamak konusunda tereddütte kaldım bir mağazada , 20 TL idi , 10'liralık çekimde var , fiyatı burda 19,90 , ebatı nasıl acaba , çok küçük değildir inşallah.. Alsammmııııı , almasammmııı ??

pazarda cam olanları 3 lüsü 10 tl..başka bişey al..uumutsuz ev kadınları kısmında kozmetiklerde jeller falan var..garnierin onlardan bak..

Talıgacı , Hediye çeki düşmüyor bende , nedendir biliyormusun?? Hangi aşamada çek geliyorki ekrana , sipariş onayındayım hala çek yok

Talıgacı , Hediye çeki düşmüyor bende , nedendir biliyormusun?? Hangi aşamada çek geliyorki ekrana , sipariş onayındayım hala çek yok

ürünleri sepete atınca sol üst kısımda hediye çeki kısmı var,onaya geçmeden yani..ürünler sepetteyken yapılıyor canım..
bi bak tekrar

şunların ikisi 3,40 taleye geldi..peştemal aldım..
yazın serin serin ohh....:119::119:

delüüüüüü güldürdün beni ..nerden aklına geldi peştemal
valla arife de çeyiz düzmüş ciciler biciler
ben yaşlandım 2 -3 tava aldım diye üzülürken neyse bi eşofman ve fuşya rengi çanta almışım ciyak ciyak çıkarım o renkle sokağa :)

napiim be şekerim 10 tale yi pek aşmamak için en uygun buydu..
muhteşem yüzyıl hamam sahnelerine ne özenirdim..
hamam tasımda var evde, geriye bi takunyalar kaldı,limangodanda onları hallederim..:2

napiim be şekerim 10 tale yi pek aşmamak için en uygun buydu..
muhteşem yüzyıl hamam sahnelerine ne özenirdim..
hamam tasımda var evde, geriye bi takunyalar kaldı,limangodanda onları hallederim..:2

Geriye takunya kalsa iyi , bence 1-2 cariye lazım su dökmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…