Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Soranlar olmuş Garnier ürünleri Umutsuz ev Dadınları bölümünde kızlar ama çoğu tükenmiş almak için geç kaldım yani hayırlısı ama
Bebek bakım ürünleri var bebeği olanlar kaçırmasın bence..

Birde 20 tl çek ve yeni alınan 10 tl çek birleşiyor mu acaba deneyen oldu mu ?

fikirmetrenin 10 tl sini hiç bi çekle birleştiremedim ben, ne davet çekiyle ne vodafone çekiyle
normalde daybuyday de çekler birleşiyor ama fikirmetre çekinin böyle bir uyuzluğu var maalesef

Son düzenleme:
selam herkese

tamamen daybuyday günü oldu bugün 6 tane yeni hotmail üyeliği açıp onları davet edip ve çeklerini yükleyip durdum bugün. sonunda alışverişlerim bitti. 40 tl geçen alışverişten çek gelmiş şimdilik beklesin daha 3 çek 60tl getirecek yakın zmanda ve bugunden de 6 çekten 120 tl yüklenecek bir aksilik olmazsa inşallah

ben çok sevdim bu daybuyday ı

hepinizin alışverişleri hayırlı olsun

kızlar birçoğunuzun 20 tl leri yatmış bende bişi yok ,ben 1 adresten hepsine davetiye gönderip fikirmetre kodu yükleyip alışveriş yaptım şuana 7-8 kez alıp yaptım ilk 14 şubatta aldım ama 20 tl yok hediye çeklerim bölümünde:26:

yaptığın alışverişlerin teslim tarihinden sonra bir ay geçmesi gerekiyor canım benim 3 taneydi üçüde yüklenmiş hepsini harcadım bu gün

kızlar selam ben daybuyday çılgınlığına katılamadım ama aldıklarınızı güle güle kullanın derim son günlerde bi tek küçükinsan.com dan masallarla karakter eğitimi setini kazandım kısmet

benimde yüklenmedi daha 14 şubatınki ürünü teslim aldıktan 1 ay sonra yükleniyomuş 23 24 ü gibi yüklenir diye düşünüyorum:26:

fikirmetrenin 10 tl sini hiç bi çekle birleştiremedim ben, ne davet çekiyle ne vodafone çekiyle
normalde daybuyday de çekler birleşiyor ama fikirmetre çekinin böyle bir uyuzluğu var maalesef

Diğer 20 tl çeklerle birleşiyormuş ona sevindim :))

Ben şimdi bir hesaptan iki fikirmetre çeki birleştirmeyi denedim olmadı

bu yüzden tek hesaptan iki alışveriş yaparak 20 tl kaybettim ama olsun :)

Son dakka kardeşim kendine kazak aldı

Yine olur inş

iyi geceler kızlaar dün moneye demediğimi bırakmamıştım çıldırtmıştı beni,bu gün gittim baktım %100 yüklenmiş ana 2 migros gezdim ürün yok ,neyseki haber verecekler.

Hanımlar daybuyday ın kargo ücreti ne acaba bi de kapıda ödeme imkanımız var mı? Benim kredi kartımda limitim yok ama indirim çekimi kullanmak istiyorum.

günaydın kızlar

günün ilk bilgisi benden olsun

Sevgili Anneler! Bugün perşembe! Saat 09:00 da yarışmamız başlıyor. Linke tıklayarak ya da "Haftanın Soruları" kutucuğuna tıklayarak sorularımıza ulaşabilirsiniz. Soruları doğru olarak çözen 50.,100.,150.,200. ve 250. annemiz Milupa'dan hediye seti kazanacak.
https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279

Milupa Anne Bebek Kulübü
Tüm bebeklerin sağlıklı yetişmesine katkıda bulunmaktır.
Sayfa: 81.871 kişi bunu beğendi

MİLUPA

paylaşıldımı bilmiyorum ama bunu buldum
Oriflame’in 45.Yılını “Hatıralar Albümü” ile kutlamaya ne dersin? Oriflame ile sahip olduğun güzel hatıraları 45 kelime ile anlat, zaman içinde yolculuk albümümüze resimleri yükle, Oriflame’in tarihini yeniden yaz. Kazanan en iyi 3 resim ve anlatım, 3 muhteşem yıldönümü ödülünün sahibi olacak.
https://www.facebook.com/turkeyoriflame?v=app_190322544333196
Oriflame Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…