Yeni girebildim bugün nete bitirmişsiniz herşeyi yahu :) doğru düzgün bişe bulamadım Gariner Esas bakım kremi alım 8 tl gibi bi fiyata 2 adet..2 90 a Papille sahan aldım o kadar :)Garnier ürünleri olsa stokta çok güzel olurdu
Aldıklarınızı güle güle kullanın..
Garnier in baya ürünü vardı canım :26: İstediklerin mi yoktu göremedin mi?Yeni girebildim bugün nete bitirmişsiniz herşeyi yahu :) doğru düzgün bişe bulamadım Gariner Esas bakım kremi alım 8 tl gibi bi fiyata 2 adet..2 90 a Papille sahan aldım o kadar :)Garnier ürünleri olsa stokta çok güzel olurdu
Aldıklarınızı güle güle kullanın..
Umutsuz ev kadınları'nın kozmetik kısmında var canımgarnier ürünleri hangi butikte ben hiç görmedim varmıydıı?:26:
oh maşallah herkes daybuyday diyor bugün
ben de eve akşam üzeri gelebildim, ama çok şükür alacağım iki şey de bitmemişti
king kahve makinası ve silikon elyaf yastık aldım, düğüne 2 ay var, 2 ay içinde gelmesi benim için yeterli
şaka bir yana, alışveriş siteleri içinde daybuyday 1, trendyol 2 benim için, maşallah ikisine de nazar değmesin hiç sıkıntı yaşamadım
trendyoldan 2 siparişimi, daybuyday den 4 tane bekliyorum, henüz zamanı geçen yok
bu arada worldonline dan 20 tl trendyol çeki için 20 martta size özel bölümünde olacak diyordu yapı kredi
ama şimdi bakıyorum size özel e tıkladığımda hiç birşey çıkmıyor
bulabilen var mı hediye çekini veya kodunu :26::26:
kızlar daybuydayda kargo bedavayl çek kullanııyormu
evet canım birlikte kullanılıyor çeklerde birleşiyor
güle güle kullan sen deeben king ürünlerine hiç bakmamıştım canım sen yazınca baktım bi tanede ben kaptım kahve makinasından 9.90 a geldi teşekkürler
bide kızıma pantalon kendime bluz aldım 6 lira verdim ikisine inşallah sorunsuz gelir hepsi
benim kartım garanti olduğu için hiç bir fikrim yok canım yaaBenm kartım HSBC den ama siparişi verdiğimde kredi kartı bankası garanti yazdı anlamadm diğer kartımı da doru yazdğım halde kabul etmedi DAYbuyday:44:
akşam akşam daybuyday beni çok mutlu etti şubat ayına ait gelmeyen siparişim iptal edilmiş yerine hemen çek yüklemişler ben de sarevvde lastikli çarşaf aldım kargo bedavayken çok işe yaradı valla artık daybuyday birnci sıırada olacak bizim için değil mi arkadaşlar
ben king ürünlerine hiç bakmamıştım canım sen yazınca baktım bi tanede ben kaptım kahve makinasından 9.90 a geldi teşekkürler
bide kızıma pantalon kendime bluz aldım 6 lira verdim ikisine inşallah sorunsuz gelir hepsi
kahve makinası kaç lira nasıl 9.90 geldi güzel alışveriş yapmışsınız
kahve makinası kaç lira nasıl 9.90 geldi güzel alışveriş yapmışsınız
49.90 dı 2 tane 20 lik çeki birleştirdim 9.90 a geldi ne zamandır istiyodum valla iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?