Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evett yurtiçi ile geldi, bide size bişi sorucam resim eklemek istedim , sonra ürünün adı görünüyorya forumda yasak filan değil dimi?

Vivaldi Kozmetik
Çekilişşşş Vaaarrr !!!!
Saat 14:30'da paylaşacağımız görseli , beğenip paylaşın yapacağımız çekilişte 1 adet Göz Altı Kremi ve 1 adet Bacak Bakım kremi kazanma şansı yakalayın !!!!

Trendyol
Merve Boluğur'un twitter'da size çok özel bir sürprizi var! https://twitter.com/#!/Trendyol @BlgrMerve

twitterı olan bi baksın neymiş merak ettim

bide nevresim dünyasının bi kampanyası var facede kızlar bilmiyorum paylaşıldı mıydı ama resim paylaşıyoruz 20 kişiye beğendiriyoruz

Nestle Çikolata
ChocoLike gezmeye devam ediyor!

Bu hafta sonu Forum Trabzon'da çikolataseverler ChocoLike makinamız ile buluşuyor. Her 15 Like gerçek bir çikolataya dönüşüyor :)

Nishev
SON 3 GÜN
Nishev’den Müthiş Bir Kampanya

-Nishev online alışveriş sitemizin açılışına özel 2.kampanyamız-

... 5 üyemizin Sarev Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Wallpaper(192.00 TL ) ve 2 şer adet silikon yastık kazanacağı kampanyamıza katılmak için

-www.nishev.com'a üye olmak
-Facebook duvar resimlerimizden 3 tanesini ve kampanyamızı kendi profilinizde paylaşmanız
Kampanyamız 25 mart günü son bulacaktır.
Tüm üyelerimize bol şans dileriz.Devamını Gör

Okuoku
Bugün 100 TL ve üzeri siparişlerinize ''Hiç Hesapta Yokken'' hediye!!

evett yurtiçi ile geldi, bide size bişi sorucam resim eklemek istedim , sonra ürünün adı görünüyorya forumda yasak filan değil dimi?

canm okumustum yurtıcı oldugunu arkadas galıba dedıgı ıcın sorayım dedım yurtıcı kargoyu aradım benm kı yok o zaman gonderılmemıs =(((

afiyet olsun canım ben 2 hesaptan her gün oynuyorum daha bi çöp çıkmadı bolca jeton veriyo

arkadaş bende onu anlamıyom madem hediye vermicen neden jeton veripte zaman harcatıyon bize + umutlandıyon
zaten bacım bundan sonra çöpte kazanaman çünkü bişi kalmamış yemiş bitirmişler herbişiyi oğlumlan karşılıklı yimek yiyeceğidim şimdi doymazsam paraynan alıcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ToyzzShop

Yarışma Sonucu Açıklanıyor!

Afacan Dogi isimli oyun kaç kişi ile oynanır? sorulu yarışmamız sona ermiştir.
Doğru yanıt 2-4 kişi ile oynanır olacaktı.

Sorumuza doğru yanıt vererek "Afacan Dogi" kazanan Selen Alasalvar, "Dino Saldırısı" kazanan Sezai Özaltın ve "Koca Burun Bruno" kazanan Havva Macit'i tebrik ederiz. Hediyeleri bugün kargoya verilecektir.

Hediye kazanamayanlar üzelmesin yarın saat 10:00 da Eğlenceli Oyunlar ödüllü yarışmamıza yeni soru ile devam edeceğiz.

ToyzzShop
Yarışma Sonucu Açıklanıyor!

Afacan Dogi isimli oyun kaç kişi ile oynanır? sorulu yarışmamız sona ermiştir.
Doğru yanıt 2-4 kişi ile oynanır olacaktı.

... Sorumuza doğru yanıt vererek "Afacan Dogi" kazanan Selen Alasalvar, "Dino Saldırısı" kazanan Sezai Özaltın ve "Koca Burun Bruno" kazanan Havva Macit'i tebrik ederiz. Hediyeleri bugün kargoya verilecektir.

Hediye kazanamayanlar üzelmesin yarın saat 10:00 da Eğlenceli Oyunlar ödüllü yarışmamıza yeni soru ile devam edeceğiz.

Pratikev.com

Sayın Pratikev Takipçileri;

Toplam katılımcı sayısı 442 olmuştur. Birden fazla paylaşım yapan katılımcıların sadece bir paylaşımı gözönünde bulundurulmuştur. Geri kalan takipçilerimizden de paylaşımlarını herkese açık olanlar sayılabilmiştir.
Çekilişimiz sona ermiştir.
Video ile çekimini gerçekleştirdiğimiz çekiliş sonucunda "Gülhan Ören Kaldemir" isimli takipçimiz kazanmıştır. Takipçimizi tebrik ederiz.

Ben Selen:) kazanmışımmmm

ASUS Türkiye
NVIDIA’nın en yeni nesil ekran kartı GTX 680, ASUS Gücü ile Birleşti. Yarın saat 15.00’te ASUS TÜRKİYE Facebook sayfasından sorulacak sorulara en kısa sürede doğru yanıtı veren kullanıcıları harika hediyeler bekliyor.. Merlin'in Kazan İnternet ve teknoloji haberleri - Techno-Labs ve Scroll sitelerinde şu andan itibaren yayınlanmaya başlayan incelemeleri takip edebilirsiniz. Yarın soruları doğru cevaplayan ilk 20 kişi harika hediyelerin sahibi olacak. Peki Hediyelerimiz ne mi olacak? Bizi takip etmeye devam edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…