Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arzum
Arzum'dan Steamart ütü kazanan şanlı katılımcılarımız belli oldu.

1- Burcu Çatal
2- Emine Özçelik Aycan
... 3- Ferhat Akgümüş

Kendilerinin moderator@arzum.com.tr'ye mail atarak güncel iletişim bilgilerini bizimle paylaşmaları gerekmektedir.

ToyzzShop
Yarışma başlıyor!

Vur Vur Yapıştır, Afacan Dogi, Çorbamda Sinek Var, Koca Burun Bruno ve Dino Saldırısı 2012 yılında çocuklar arasında en favori gösterilen grup oyunlarından. Çocuklar bu oyunları hem çok seviyor, hem de oynarken çok eğleniyorlar.

Bugünün sorusu : Afacan Dogi isimli oyun kaç kişi ile oynanır?
...
"www.toyzzshop.com" da bulunan Afacan Dogi sayfasındaki ürün özelliklerinden bulabileceğiniz sorunun doğru yanıtını, mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 26.’ya “Afacan Dogi”, 117.’ye “Dino Saldırısı” ve 231.’ye ” Koca Burun Bruno” hediye.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

CEVAP 2-4 YAŞ

BOL ŞANS

MORHİPO 1. Yılını Kutluyor

Bugün yapılacak alışverişlerin %20 Hediye Çeki olarak geri dönüyor...

Günaydın Kızlar; Üç gündür sadece sizlerin yazdıklarını okumakla yetiniyorum.facebokum kilitlendi mi ne oldu anlamadım.Açılması için telefonuma onay kodu gelmesi lazımmış.Sizlere kolay gelsin.

Günaydın Kızlar; Üç gündür sadece sizlerin yazdıklarını okumakla yetiniyorum.facebokum kilitlendi mi ne oldu anlamadım.Açılması için telefonuma onay kodu gelmesi lazımmış.Sizlere kolay gelsin.

benimde kilitlenmişti 1 gün boyunca kod bekledim gelmedi daha sonra başka bir hesaptan tel numaramı güncelledim daha sonra kilitli hesabım bana yeni tel no sordu bende eşimin numarasıyla güncelleyerek açabildim ancak istersen benim yaptığım gibi dene

Son düzenleme:
25 Mart 2012 günü için Barbie Denizkızı Hikayesi 2 filminin özel gösterimine Toyzz Shop’tan 3 kişilik davetiye kazanmısım
gitmek isteyen var mııı
Gösterim Bilgileri : 25.Mart.2012 Maçka G-Mall Cinebonus da saat 14:00 seansı

benden haber bekliyorlar. gitek isteyen varsa ad soyad verirlerse bende maille toyzz shop a iletirim

Dettolden kazanan ark. Hediyen geldimi acaba? Ben veetten kazandm gelmedi adres değişikliği ypmam lazım mail adreslerini biliyormusunuz. Yarışmadaki mail adresine gönderdim ama cvp gelmedi. Hediyeminde kesinlikle iş adresime gitmemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…