Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya arkadaşlar bu fikirmetrenin olayı nedir? anketi cevapladım pıuan 0.. e nolcak şimdi anlamadım ben bunu.. bir bilen varsa anlatıversinnnn

yok mu isteyen arkadaşlarrr

Fikrimühim amcam kaos örümcek ağı filmi davetiyesi göndermiş bana
ama istanbul için sadece
maillerinize bakın belkim sizede gelmiştir

money kart kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.
Benim Tansaş kartım var bir yerde okudum sanki tansaş kart money karta dönüştürülüyor
diye yanlışmı biliyorum birde eğer dönüştürülüyorsa nerden yapmam gerekir?

bana da geldi evet
ugün sinema biletinden yana şansım çok açık

banada gelmiş.
of yaa bugün sinema biletinden yana şansım çok açık

kfc deki tüm patitis kızartmaları bitmiş
Oğlumla karşılıklı ziyafet çekecektik 1 kola+1 6'lı hot shot+3 patitis kızartma kazanmıştım
bi kaç tane daha olsunda çatlayana kadar yiyek didimdi bitmiş oğlum pek sever kızartmayı babası gibi

afiyet olsun canım ben 2 hesaptan her gün oynuyorum daha bi çöp çıkmadı bolca jeton veriyo

Morhipo
Doğum günü kutlamalarımız devam ediyor! 2. yarışma sorumuz bugün Özel İndirim Kulübü’ nde kampanyada olan fotoğraftaki trendy Bambi ayakkabıyı kazanmak isteyenler! Hediye edeceğimiz bu ürünün "ürün adını" yarisma@morhipo.com ile paylaşan 1.200.400 kişi, bu çok özel Bambi ayakkabının sahibi olacak! Hepinize bol şans! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 kere katılabilir. Kazanan bu postun altında duyurulacaktır! %90

cevap:bambi klasik ayakkabı

şu avon rujlarını nereden kazanmıştık ya nasıl oynamıştık ben hiç bişi hatırlamıyorum da

Değerli üyelerimize bilgilendirme: Gönderdiğiniz cevap mailinin ardından,facebook sayfamızdaki bu iletinin altına, cevap gönderdiğinize dair bilgilendirme yorumunuzu eklemeyi unutmayınız!

Merhaba, Fotoğraflarda yer alan ürünlere ait kategori ve ürün kodu bilgisini sırasıyla doğru cevap olarak, saat 16.00'a kadar bilgi@outletim.com'a gönderen üyelerimiz arasından yapılacak kurada, şanslı 5 Kişiye 30 TL’lik alışveriş çeki hediye ediyoruz. Bol Şanslar!

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Erkek > Polo Yaka T'shirt > VOI JEANS Polo Yaka T'shirt VOI JEANS Polo Yaka T'shirt Ürün Kodu: 28384
Kadın > Etek - Şort > AMERICAN EQUIPMENT Etek AMERICAN EQUIPMENT Etek Ürün Kodu: 28466
Erkek > Polo Yaka T'shirt > PEPE Polo Yaka T'shirt PEPE Polo Yaka T'shirtÜrün Kodu: 28383
Kadın > Pantolon > CALVIN KLEIN Jean Pantolon CALVIN KLEIN Jean Pantolon Ürün Kodu: 28464
Erkek > Gömlek > MASSIMO DUTTI Gömlek MASSIMO DUTTI Gömlek Ürün Kodu: 24675

şu avon rujlarını nereden kazanmıştık ya nasıl oynamıştık ben hiç bişi hatırlamıyorum da

avon sayfasında yarışma vardı ya kuzum
her 50. kişiye hediyeydi
sorular çıkıyordu, hangi arkadaşını seçerdin böyle bir durumda diye
sen de muhteşem seçimi yapıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…