Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

o kadar ayrıntılı yazdım yine de mi hatırlamadınn

slm 1 haftaya geçkin süredir bakamadım ev taşıma işimiz vardı neseki yeni evimize taşındık bi kaç ufak tefekler kaldı
dün daybuday günüymüş paralar harcanmış alışveriş yapanlar iyi günlerde kullansın
baanada ferroliden 2 paket stıckerla colgate geldi bu arada..
güncel kampanyalarda bi değişiklik var mı caba ?
biri yazabilir mi ne var ne yok?

benim de tuvalet kağıdımla havlu kağıdım bitti ya,solo selpak filan kampanya yapsa ne iyi olurdu

Ben aldım saat. 10 tl. Bir şey kaybetmez insan. Öncende alan çok olmuş o siteden bu tür kampanya yapmışlar.

daybuyday ilk 20 tl mi yüklemiş ve 22.09.2012 kadar kullanma iznim var istediğim kadar da çek birleşebiliyor bunu da biliyorum ben bunları biriktiriyim en iyisi bornoz takımımı bedavaya getiriyim
şuan 13 14 tane çek yüklenmesi lazım hesabıma inşallah bu da en az 250 tl eder ama baya beklicem bunun için düğüne yetişsin gerisi önemli değil amaaaan

Son düzenleme:
bu indirim çekini almak istiyorum ama bizde hiç Gnçtrkcll'li yok biri bana yardımcı olabilir mi kullanmayacak olan

Canım bulamadıysan ben Gnctrkcll'liyim, ama kod falan nasıl alınıyor bana söylemen lazım.

Canım sen de avm tarzı bir yere götürüyorsan çocuğu pizza huttan patates ve cola kazanmıştım duruyor, yalnız bunun için de kodları öğrendiğimiz linki vermesi lazım birinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…