Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

16 davet sonrası alışverişim varmış saydım

bedavaaa ürün kargo parasıda 3.90 sadece ben aldım valla,hemde daha neler aldım yanında
son 13 saat kaldı fırsatın bitmesine bi bakın isterseniz alabileceğiniz bisürüde ürün var

PiniGO. Damlatmaz Süzgeç BEDAVA !

üstelik ilk üye olanlarada %15lik indirim çeki veriyolar,ben kullandım hemen

kullanmak istiyen varsa buyrun

Çamaşırım.com üyelerine özel 10 TL değerinde hediye çeki

Hediye çeki kodunuz; cam406393524318

Kredi kartlarına vade farksız 3 taksit
50 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedava

Hediye çeki bitiş tarihi; 29 Mart 2012 18:34
Hediye çekinizi 50 TL ve üzeri siparişlerde kullanabilirsiniz

kargo ödemesi kapıdamı yoksa karttanmı yapılıyo cnm. daybuyday limitimi bitirdide. bu ürün benimde hoşuma gitti

kızlar bişey sorucam mazur görün,,biz bu kampanya linklerini takıldığımız topiklerede verebiliyomuyuz:26:yani buraya yazmayan ve haberi olmayan arkadaşlarımda vardır,,bedava ürün linklerini orlardada paylaşsam sorun olurmu bilen varsa acil cevap lütfeeen

kargo ödemesi kapıdamı yoksa karttanmı yapılıyo cnm. daybuyday limitimi bitirdide. bu ürün benimde hoşuma gitti

ürünler stoklarla sınırlı olduğu için çokta talep olduğu için sadece kredi kartıyla ödeme alıyolarüzgünüm:26:

arkadaşlar trendyolda 10 tl hesapta 10 çekim var kullanbilmem için kola kodu lazım elinde olan varsa bana yardımcı olabilirmi

benim de var bi kaç tenecik. umarım unnado gibi olmaz buda

olmaz canım tescillendi geçen ben baya korkmuştu olur diye ama daybuyday sağlam çıktı benim için alışverişte 1 bu 2. limangoçok para harcadım ikisine de ama karşılığında çokda güzel şeyler aldım çeklerim sayesinde 6 hesaptan alışveriş yapmıştım şubat 26 idi sanırımhepsi geldi hatta ayrı butiklerden aldıklarım ayrı kargolarla geldi aynı olması gerekirken ama geldi sonuçta önemli olan o

Segue Çanta Kampanyası:
Yapacağımız çekilişle, 2 şanslı üyemize görseldeki Segue çantayı hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.

1- Markalimo'yu Facebook'ta beğenin.
2- Bu kampanyayı Profilinizde paylaşın.

Katılmak için son saat 24 Mart 2012 12:00
Kazanan şanslı üyemiz 24 Mart 2012'de bu sayfada açıklanacak.

(Bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)

Herkese bol şans!

Markalimo | Facebook

ne kadar da iyi niyetlisin tabiki verebilrisin.sonuçta bizde çoğunu başka yerlerden öğrenip burada paylaşıyoruz.

işte bunları aldım kızlaryaa,acaba pişman olucam bi ürün varmıdırki içindee bi baksanız linklereefiyatlar öyle ucuza düşmüşkii yok yok yani

PiniGO. Selülit Giderici Masaj Aleti Cell Roller 5,90 TL
PiniGO. Damlatmaz Süzgeç BEDAVA !
PiniGO. Dublör Yumurta 3,90 TL

PiniGO. Pet Şişe Sebili - Fizz Saver 5,90 TL
PiniGO. Silikon Ayak Tabanı Jeli 2,90 TL
PiniGO. Katlanabilir Cep Telefonu Şarj Standı 1,90 TL

bunlarıda bidahaki bedava üründe kargo parasını vermişken diğerlerinide ek yapıcamaz çakal değilim beeen

PiniGO. Sihirli Metal Düğme Seti BEDAVA !

PiniGO. Sihirli Kumbara 6,90 TL

PiniGO. Masaj Minderi 8,90 TL

diğerlerini bilmem ama pet şişe sebilini sakın alma hiç bi işe yaramıyo :26::26:akıtmıyo doğru düzgün..

diğerlerini bilmem ama pet şişe sebilini sakın alma hiç bi işe yaramıyo :26::26:akıtmıyo doğru düzgün..

alma demek için geç canımyaa,aldım bilezaten indirm çeki 2saatlikti,ve ben ürün beğenene kadar geçti 1saat 40dk,,baktım ödeme kartla diyo,elim ayağıma dolaştıeşimi aradım kart nonu ver diye acele acele siparişi verdim
bakalım olmazsa iade ederim,,yalnız en merak ettiğimde oydu yaaw,pişman olmasam bari:26:

Son düzenleme:

sanmıyorum canım paylaşılacağını ,sonuçta konu dışı paylaşım yapmış olursun..
o arkadaşlarına buranın linkini ver
buradaki kampanyaların değil de..
sonuçta uyarı alabilirsin..ben sadece ikaz amaçlı söylüyorum sen bilirsain yine de..

amaannniiinnn:18::18:ben paylaşmıştım bile hepsinii,ama yazını gördükten sonra daha yarım saatim dolmadığı için,mjımı sildiimm,,dediğin gibi buranın linkini verebilirim yani öylemii,,eğer onda sakınca yoksa öyle yapiyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…