arkadaşlar ben bu kfc olayını kaçırdım nerden nasıl oluyo link atar mısınız
daybuyday ilk 20 tl mi yüklemişve 22.09.2012 kadar kullanma iznim var istediğim kadar da çek birleşebiliyor bunu da biliyorum ben bunları biriktiriyim en iyisi bornoz takımımı bedavaya getiriyim
şuan 13 14 tane çek yüklenmesi lazım hesabıma inşallahbu da en az 250 tl eder ama baya beklicem bunun için düğüne yetişsin gerisi önemli değil amaaaan
16 davet sonrası alışverişim varmış saydım
bedavaaa ürün kargo parasıda 3.90 sadece ben aldım valla,hemde daha neler aldım yanında
son 13 saat kaldı fırsatın bitmesine bi bakın isterseniz alabileceğiniz bisürüde ürün var
PiniGO. Damlatmaz Süzgeç BEDAVA !
üstelik ilk üye olanlarada %15lik indirim çeki veriyolar,ben kullandım hemen
kargo ödemesi kapıdamı yoksa karttanmı yapılıyo cnm. daybuyday limitimi bitirdide. bu ürün benimde hoşuma gitti
benim de var bi kaç tenecik. umarım unnado gibi olmaz buda
kızlar bişey sorucam mazur görün,,biz bu kampanya linklerini takıldığımız topiklerede verebiliyomuyuz:26:yani buraya yazmayan ve haberi olmayan arkadaşlarımda vardır,,bedava ürün linklerini orlardada paylaşsam sorun olurmu bilen varsa acil cevap lütfeeen
ne kadar da iyi niyetlisintabiki verebilrisin.sonuçta bizde çoğunu başka yerlerden öğrenip burada paylaşıyoruz.
işte bunları aldım kızlaryaa,acaba pişman olucam bi ürün varmıdırki içindee bi baksanız linklereefiyatlar öyle ucuza düşmüşkii yok yok yani
PiniGO. Selülit Giderici Masaj Aleti Cell Roller 5,90 TL
PiniGO. Damlatmaz Süzgeç BEDAVA !
PiniGO. Dublör Yumurta 3,90 TL
PiniGO. Pet Şişe Sebili - Fizz Saver 5,90 TL
PiniGO. Silikon Ayak Tabanı Jeli 2,90 TL
PiniGO. Katlanabilir Cep Telefonu Şarj Standı 1,90 TL
bunlarıda bidahaki bedava üründe kargo parasını vermişken diğerlerinide ek yapıcamaz çakal değilim beeen
PiniGO. Sihirli Metal Düğme Seti BEDAVA !
PiniGO. Sihirli Kumbara 6,90 TL
PiniGO. Masaj Minderi 8,90 TL
diğerlerini bilmem ama pet şişe sebilini sakın alma hiç bi işe yaramıyo :26::26:akıtmıyo doğru düzgün..
avon sayfasında yarışma vardı ya kuzum
her 50. kişiye hediyeydi
sorular çıkıyordu, hangi arkadaşını seçerdin böyle bir durumda diye
sen de muhteşem seçimi yapıyordun
o kadar ayrıntılı yazdım yine de mi hatırlamadınn
kızlar bişey sorucam mazur görün,,biz bu kampanya linklerini takıldığımız topiklerede verebiliyomuyuz:26:yani buraya yazmayan ve haberi olmayan arkadaşlarımda vardır,,bedava ürün linklerini orlardada paylaşsam sorun olurmu bilen varsa acil cevap lütfeeen
sanmıyorum canım paylaşılacağını ,sonuçta konu dışı paylaşım yapmış olursun..
o arkadaşlarına buranın linkini ver
buradaki kampanyaların değil de..
sonuçta uyarı alabilirsin..ben sadece ikaz amaçlı söylüyorum sen bilirsain yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?