Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Finish Türkiye

3 Nisan tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Eylül Hilal Yırcalı
2) Gökçe Ercan
3) Semiha Özaltın

Tebrik ederiz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

"Uni Baby'den Parents okurlarına hediye" kampanyamızın Mart sayısı talihlileri belli oldu. Parents "bebek foto" bölümünde beş talihlimiz bebeklerinin fotoğraflarını görebilir. Bize bebeklerinizin fotoğraflarını göndermeye devam edin. Unutmayın kampanyamız Mayıs ve Haziran ayında da devam edecek.

Mart ayının talihlileri:
Melise Uryan / Denizli
Serpil Dönder / Kahramanmaraş
Sıddıka Yalçınkaya / İzmir
Belgin Canlı / Osmaniye
Emel Kaya Usuflu / Ankara

kızlar bişey sorucam kimangoda trençkot var mont gibi bu kalınmı incemidir trençkot nasıl oluyo bilmiyorumda alcaktım kararsızım monta ihtiyacım var modeli hoşuma gitti bilgisi olan varmı

Bugün saat 12:00'da soracağımız soruya doğru yanıt verenler arasından 3 kişiye Privacy Let's Party parfüm seti hediye ediyoruz

oyyhhh yoruldum hah :)

ne kadar çok kampanya varmış şu sıralar. ama şimdilik bu kadar paylaşım yeter. :82:

nee son muu ??? ayy ben yarın sanıodum, bugün baktım alacak bişi bulamadım bi ümit belki bişi bulurum yarın diodum.

son kullanma tarihi 05.04.2012 değilmi ,benim öyle..

Bu arada kızlar Equal parfümüm geldi.Mor renkli çok hoş kokuyor.75 ml parfüm.Deodorantıyla beraber geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…