Markalimo
Boutique S&L Kampanyası:
Yapacağımız çekilişle, 2 takipçimize görseldeki "Boutique S&L" Bayan Elbise'yi hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gerekenler çok basit.
1- Markalimo'yu Facebook'ta beğenin.
2- Bu kampanyayı kendi profiliniz...de ve 2 arkadaşınızın profilinde paylaşın.
3- Kampanyayı paylaştığınız 2 arkadaşınızın facebook linklerini buraya yazın..
Katılmak için son gün 5 Nisan 2012 Saat00
Kazanan şanslı üyemiz 5 Nisan 2012'de bu sayfada açıklanacak.
(Bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)
Herkese bol şans!
kızlar panasonic in ilk sorusunu ne yaptınız.. ben tv seyreder dedim çünkü telefonu kapatıp oturur oturmaz kumandayı alıyor eline.. sizler ne cevaplar verdiniz bakalım ..
Panasonic Türkiye | Facebook
elektrikler kesik amaa izleyemez ki
elektrik kesik de tel nasıl calısıyor onu anlamadım telsiz telefon elektrik gidince gidiyo :O zaten camasr da yıkayamaz elektrik olmayınca diğer sıkları hatırlamıyorum ne yapacak ya :O :O :O tühh gördün mü ... yanlıs mı yaptık acaba :O :O
Telefonda ama 50 saate kadar şarjla çalışma yzıyordu yani elektrik kesilse dahi çalışıyor, karısı da aramıştı ya o bakımdan :)
facebook linkini verebilirmisinYARIŞMAMIZ BAŞLIYOR…
Aşağıdaki Sorunun Cevabını incetopuk@yahoo.com ‘a Gönderen Her 50. Kişi, Aşağıdaki LA KOKET ÇANTA' yı Kazanıyor…
SORU: Trendyol LA KOKET Butiğinde Kaç Çeşit TOPUKSUZ Ayakkabı Var ?
... Butiğe ulaşmak için Tıklayın… La Koket
Herkese Bol Şanslar !
sonunda milupadan ilk kaşım setim geldi. hediyelerimin hiç biri gelmedi diye mail attımda öylelikle gönderdiler. yoksa geleceği yoktu.
Eki Görüntüle 382788
bebeği olup isteyen varsa Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu burdan üye olabilir.
selam kızlar
fikirmetre gazete ile ilgili anket göndermiş. cevapladım toplamda 7 puanım oldu 5 puanla hepsiburada.com dan ödül talep ettim ok mesajı geldi ama kod falan yok. daha önce bu işlemi yapan oldu mu. puanım da gitti 2 ye düştü fakat çek kodu falan yok ortada.:26:
hepsiburada dan ne aldın ki 7 tl ye mi denk geliyor_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?