Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Markalimo
Boutique S&L Kampanyası:
Yapacağımız çekilişle, 2 takipçimize görseldeki "Boutique S&L" Bayan Elbise'yi hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gerekenler çok basit.

1- Markalimo'yu Facebook'ta beğenin.
2- Bu kampanyayı kendi profiliniz...de ve 2 arkadaşınızın profilinde paylaşın.
3- Kampanyayı paylaştığınız 2 arkadaşınızın facebook linklerini buraya yazın..

Katılmak için son gün 5 Nisan 2012 Saat00
Kazanan şanslı üyemiz 5 Nisan 2012'de bu sayfada açıklanacak.

(Bu duyurunun altına yapılmayan paylaşımlar katılım hakkı sağlamaz)

Herkese bol şans!

üstüne sayfalarını silip süpürelimm barii, bu ne yaa cok abarttılar artık

elektrikler kesik amaa izleyemez ki

elektrik kesik de tel nasıl calısıyor onu anlamadım telsiz telefon elektrik gidince gidiyo :O zaten camasr da yıkayamaz elektrik olmayınca diğer sıkları hatırlamıyorum ne yapacak ya :O :O :O tühh gördün mü ... yanlıs mı yaptık acaba :O :O

Telefonda ama 50 saate kadar şarjla çalışma yzıyordu yani elektrik kesilse dahi çalışıyor, karısı da aramıştı ya o bakımdan :)

bana 9230 dan mesaj gelmiş ne oldugunu bilen var mı.. mesajda tebrikler kampanyamızdan faydalanmaktasınız göstermiş oldugunuz ilgi için teşekkür ederiz yazıyor.. bilen var mı bu mesaj nerden geliyor.. panasonic den mi :26::26:

YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR…

Aşağıdaki Sorunun Cevabını incetopuk@yahoo.com ‘a Gönderen Her 50. Kişi, Aşağıdaki LA KOKET ÇANTA' yı Kazanıyor…

SORU: Trendyol LA KOKET Butiğinde Kaç Çeşit TOPUKSUZ Ayakkabı Var ?

... Butiğe ulaşmak için Tıklayın… La Koket

Herkese Bol Şanslar !

facebook linkini verebilirmisin

Ev Hikayesi

‎"Yılın Annesi Benim Annem Çünkü.........................​..............................​............................
ANNELER GÜNÜNDE BU ÇİÇEĞİ ANNENİZE ARMAĞAN EDİYORUZ ÇEKİLİŞ 9 MAYIS
-BAŞLIĞI TAMAMLAYIN
-BEĞENİN,PAYLAŞIN
-www.evhikayesi.com SİTEMİZE "EKSİKSİZ" ÜYE OLUN

Kızlar azönca Elektrolüx den kazandığım çelik yüzey temizleyici geldi, kazanan arkadaşlar varsa haber vereyim dedim, inox eşyalar için çok sevindim bugün akşam eve gidince mutfağımı temizlicektim tasadüf :)

selam kızlar

fikirmetre gazete ile ilgili anket göndermiş. cevapladım toplamda 7 puanım oldu 5 puanla hepsiburada.com dan ödül talep ettim ok mesajı geldi ama kod falan yok. daha önce bu işlemi yapan oldu mu. puanım da gitti 2 ye düştü fakat çek kodu falan yok ortada.:26:

hepsiburada dan ne aldın ki 7 tl ye mi denk geliyor_

hepsiburada dan ne aldın ki 7 tl ye mi denk geliyor_

hepsiburada dan bebek şampuanı alacaktım chicco nun kargo bedava 5,90 mış. buradan sanırım 5 tl lik çek gelecekti. aradaki 90 kuruşu ödeyecektinm yani ben öyle düşünmüştüm ama kod yok mailde işelminiz oldu dedi ama başka bişey yok mail attım fikirmetreye bakalım bekleyeceğim artık. sanırım benden başka deneyen olmamış cevap yok kimseden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…