sen neden almıyorsun
https://www.facebook.com/LiptonTurkiye/app_249503295144786
liptonun sonuçları ben kazanamamışım inşallah bizden birileri vardır canlarım
Hadi gözün aydınnnnnnnn
Arkadaş bahsetmedi hiç aradılar gibisinden ama söylerim bi, teşekkürler unutmadığın için
bende tam tersi herşeyi yiyorum ama kilo alamıyorum kızım doğduktan 1 ay sonra eridim resmen kimse inanmıyo doğum yaptığıma karnım bile dümdüz oldu.
kızlar acil yardım !!! yakala.co dan 2tane aynı üründen aldım ve cep telefonuma mesajla 2 kupon kodu geldi hiçbirşey anlamadım ne oldu şimdi ben bu kuponlarla ne yapıcam ? almış mı oldum kafam karıştı lütfen bilen varsa acil yazsınn ;(
telefonuna kupon kodu geldi ise o fırsatı satın almış oluyorsun 2 tane kod geldiyse ne aldıysan ondan 2 tane almışsın.
bende de aynısı oldugöbeğimin gitmesine sevinmiştim ama giden kilolarıma kahrımdan öldüm kilo alamamak gibi bi derdim var.Şimdi 6.5 aylık tekrar hamileyim
bundada doğumdan sonra hemen eriyip kaybolmaktan korkuyorum
halbüsükü o kadar da yerim hayatım boyunca hiç diyet yapmadım bu boğazla yapamamda
kızlar galiba nispet yapıyorsunuz :))) ben doğumda 18 kg aldım ve sadece 7-8 kilosu gitti o da doğumdanerdeyse hiçbirşey yemiyorum ama gram bile veremiyorum ki 50 kilo civarındaydım yıllardır,hep kilo almaya çalışırdım eskiden , sırrını bana da verin nolur özgüvenimi yitirmek üzereyim canım aynaya bakmak istemiyor artık
ben yokum ama annem ve abim kazanmış.
25 liralık çeki nerden buldun canım bulabilsem çek benimde çok işime yarardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?