Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar acil yardım !!! yakala.co dan 2tane aynı üründen aldım ve cep telefonuma mesajla 2 kupon kodu geldi hiçbirşey anlamadım ne oldu şimdi ben bu kuponlarla ne yapıcam ? almış mı oldum kafam karıştı lütfen bilen varsa acil yazsınn ;(

bende tam tersi herşeyi yiyorum ama kilo alamıyorum kızım doğduktan 1 ay sonra eridim resmen kimse inanmıyo doğum yaptığıma karnım bile dümdüz oldu.

bende de aynısı oldu göbeğimin gitmesine sevinmiştim ama giden kilolarıma kahrımdan öldüm kilo alamamak gibi bi derdim var.Şimdi 6.5 aylık tekrar hamileyim
bundada doğumdan sonra hemen eriyip kaybolmaktan korkuyorum
halbüsükü o kadar da yerim hayatım boyunca hiç diyet yapmadım bu boğazla yapamamda

telefonuna kupon kodu geldi ise o fırsatı satın almış oluyorsun 2 tane kod geldiyse ne aldıysan ondan 2 tane almışsın.

telefonuna kupon kodu geldi ise o fırsatı satın almış oluyorsun 2 tane kod geldiyse ne aldıysan ondan 2 tane almışsın.

canım başka bir siteden de girip tekrar sipariş falan veriliyormuş üstüne kargoyu da eklediler yani :) göya günün fırsatını satın aldım kargo ücretleri eklenince aynı paraya geldi bilseydim almazdım kelime oyunu hep acemiliğime geldi neyse birdaha oyuna gelmem

kızlar galiba nispet yapıyorsunuz :))) ben doğumda 18 kg aldım ve sadece 7-8 kilosu gitti o da doğumda nerdeyse hiçbirşey yemiyorum ama gram bile veremiyorum ki 50 kilo civarındaydım yıllardır,hep kilo almaya çalışırdım eskiden , sırrını bana da verin nolur özgüvenimi yitirmek üzereyim canım aynaya bakmak istemiyor artık

nispet yapmıyorum inanki
zaten başınada gelmiş böyleside kötü
oğlumda 19 kilo aldım 2 ayda geri verdim şimdi kızımda 6.5 aylık hamileyim 12 kilo aldım bu boğazla dahada alırım eminim ve yine eminimki doğumdan sonra yine süzülücem vücüt yapısıyla alakalı çocukluğumdan beri böyleyim
inan bi formülü olsa seve seve söylerdim ama yok yok :26:

İnternetten sık sık alışveriş yapıyoruz. Birçok alışveriş sitesi yaptığı anlaşmalar ile kendisine müşteri gönderenlere satış üzerinden komisyon veriyor. Iadeci - Para harcadıkca kazandıran site | Iadeci da bu sitelerden biri. Ama iadeci.com'un bir farkı var; aldığı komisyonu size iade ediyor.
Örneğin daybuyday | Alışverişe özel teklifler 'dan alışveriş yaptınız diyelim. Bu alışverişi iadeci.com üzerinden gerçekleştirirseniz site %5 komisyon alıyor ve aldığı bu komisyonu size iade ediyor.
Hemde şimdi http://www.iadeci.com'a/ üye olan herkese 5TL hoşgeldin bonusu hediye

yok ne nispeti aman aman şişmanlık ne kadar kötüyse zayıflıkta o kadar kötüdür
ben 49 kilo ile yola çıktım ve 72 kilo ile hastaneye gittim ama kendimi aynaya bakınca gene zayıf görüyodum düşünün yani hehe psikolojik deliyim beeeeeeen

Çekilişimizin kazananı Buse Anıl, bugün saat 21:00'a kadar kolayguzellik@msn.com adresine ulaşmadığı taktirde çekilişimiz yenilenecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…