bende dayanamdım ve çekimi kullandım hemde 4 adetyani 80 tl çekimi bende daybuyday dan bunları 6.6 tl karşılğında kazanmış oluyorum diye paylaşıyım dedim
Kızzz nerden kazandınızzz bu kadar çekleriii bizede söleyin beaaa
bunları 6.6 tl ye aldım
Eki Görüntüle 383817 Eki Görüntüle 383818 Eki Görüntüle 383819
Nası kazandın ceklerııı?anammmmmmmmmm bundan 1 saat önce yüklü deildi 40 tl oda yüklenmiş oldu 120 tl çok mutluyum senin sayende kız airlikfeer
evet....Daybuyday da davet ceklerı bırleşiyormu kızlar?
kızlar flormarın sorusuna ne cevap verdiniz
dankek'n cevaplarini hatirliyormusunuz
Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), ., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar
1.ÜRÜN: (Marjin Bags ) , 2.ÜRÜN: (Casina Royale) , 3.ÜRÜN: (Bebe) ,
,4.ÜRÜN: (fer trend) , 5.ÜRÜN: ( Sateen Life Men) , 6.ÜRÜN:
(Stradivarius) , 7.ÜRÜN: (Be Happt by Missİst) , 8.ÜRÜNLTB) ,
9.ÜRÜN: (ATALAR) , 10.ÜRÜNEke Home)
Damarıma basmayın bende kullanırım
amannnn boşver çeyizimize alıoz cnm yaa:):):) daha nicelerini alırız inş
kızlarr yaa bi önceki soruma cevap gelmemiş ama bide şunu sorcam ..inşallah buna gelir..yaa bu fikirmetreye üye olurken büssürü soru var hepsini yanıtlıyomusunuz ,bide hepsine doğru adınızı telefonunuzu falan veriyomusunuzz..hani 2-3 adresle koyıt olcaz yaa..ee ne yazcah hepsinee....yaa hadi biri yazsııınn ..Airrrrr...İstanbuulll.....ve diğer arkadaşlaarrr...
Nası kazandın ceklerııı?
evet....
evet yaa inşallahhh
hepsini cevaplıyorum ben sallıyorum
davet yolu ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?