Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anammmmmmmmmm bundan 1 saat önce yüklü deildi 40 tl oda yüklenmiş oldu 120 tl çok mutluyum senin sayende kız airlikfeer
Nası kazandın ceklerııı?
Daybuyday da davet ceklerı bırleşiyormu kızlar?
evet....

Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), …., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com ’a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar…

1.ÜRÜN: (Marjin Bags ) , 2.ÜRÜN: (Casina Royale) , 3.ÜRÜN: (Bebe) ,
,4.ÜRÜN: (fer trend) , 5.ÜRÜN: ( Sateen Life Men) , 6.ÜRÜN:
(Stradivarius) , 7.ÜRÜN: (Be Happt by Missİst) , 8.ÜRÜNLTB) ,
9.ÜRÜN: (ATALAR) , 10.ÜRÜNEke Home)

Bereketli ve hayırlı Cuma'lar herkese8 Martta kazandığım kadınlar ne ister kolisi bugün geldi.Yurt içi kargoyla geliyor.İçerisinde 1 adet bulaşık deterjanı 3 tane mini temizlik spreyleri,1 adet cif,1 adet genel amaçlı temizlik spreyi birde karton poşet geldi üzerinde kadınlar ne ister yazıyo..Hayatta onla dışarı çıkamam ben

Hürriyet Aile
Loraks filmini herkesten önce izlemek istemez misin? Her gün bu sayfadan soracağımız soruya doğru yanıt ver, filmin özel ön gösterimine çift kişilik davetiye kazan. Unutma, soruların cevapları www.hurriyetaile.com’da saklı!

Damarıma basmayın bende kullanırım

amannnn boşver çeyizimize alıoz cnm yaa:):):) daha nicelerini alırız inş

evet yaa inşallahhh

hepsini cevaplıyorum ben sallıyorum

Nası kazandın ceklerııı?

evet....

davet yolu ile

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bir şey soracaktım, finishten kazanıpta çeki gelen varmı? bende kazanmıştım ne gelen var ne giden, postayla mı gelecek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…