Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrr bayılıyorum sıze uygun fıatlara esya alıosunuz ne guzle kapıda odeme yok olsa bende takılcam sıze =)

kızlar facebookda bi mutfak dolapları firması yarışma başlatmış. Birinciye İpad2 veriyolarmış. Ben de hemen katıldım, mutfağımın bir fotoğrafını çekip yarışmaya gönderdim. İnşallah kazanırım. Siz de faydalanın diye linki size de veriyorum siz de katılın bakalım içimizden biri kazanabilcek mi :) Bakış Kapak - Benim Mutfağım | Facebook bu adresten ulaşabilirsiniz bol şans :)))

kızlar bu daybuyday ceklerını nasıl aldınıız? davetlemı noluuurrr baanada ögretınn

arkadaşımız bugn açıkladı birisine

airlikfeer kullanıcısından alıntı
canım kaç kere anlatıldı bu topikte sıkılanlar olabilir ama ben anlatıyım yinede

daybuyday a birsürü maille kayıt oluyorum 1 hesabımdan bütün mailleri davet ederek
yine bütün bu mailler ile sırası ile fikirmetreye üye oluyorum
fikirmetre aracılığı ile anketleri doldurup her hesabıma 10 tl çek yüklüyorum
kargo bedava olduğu gün bütün çeklerimi kullanıyorum ve 0.90 kuruş gibi fiyatlara alışveriş yapabiliyorum
sonra ürünlerimin gelmesini bekliyorum
ürünlerim geliyor bu sefer 1 ay kadar çeklerimin yüklenmesini bekliyorum

Sayın Veli,

AYLIN ANNE adresinden kazanmış olduğunuz Morpa Çocuk üyeliği ile ilgili uygulayacağınız adımlar ekli dosyada yer almaktadır.

Aktivasyon Kodunuz:

Diğer ürünlerimiz hakkında www.morpastore.com.tr adresini incelemenizi
tavsiye ederiz.

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, aşağıdaki bilgileri doldurup, info@morpacocuk.com.tr adresine mail yollayın, size ulaşalım.

Veli

Ad Soyad:

İrtibat Tel:

Öğrenci

Ad Soyad:

Yaşı:

Saygılarımızla.
Morpa Kültür Yayınları Ltd. Şti.
Adres : Ankara Cad, 46/1 34112 Cağaloğlu - İstanbul
Tel : 0212 512 62 09 (PBX)
Web :

Morpa Kültür Yayınları
Morpa Kampüs
Morpa Çocuk

kızlar biraz önce mail gelmiş acaba ücretli mi bu başvuran var mıydı?ne zaman katıldım hatırlamıyorum bile

alışveriş yapanlar güle güle kullansın aldıklarını daybudayda kargo bedava olsa da bşyler alsam bende

alışveriş yapanlar güle güle kullansın aldıklarını daybudayda kargo bedava olsa da bşyler alsam bende

yuppi sonunda benimde çekler yüklenmiş 40 tl....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…