Kızlar daybuyday çek olayını ulu orta yazmasak diyorum, öğrenmek isteyen üyelere özel mesajla bilgi versek. Bebegimebakım burdan duyurduk yağmalanmaya başladı, korkarım daybuyday da öyle olacak, biz de faydalanamayacağız
Bir de bu işin ticaretini yapanlar var başka sitelerde, sırf kullanılmayan çekleri istemek için üye olanlar da vardır aramızda (şüphelendiğim birileri var da..) kullanmayan kişilerden toplayıp para karşılığı satıyolar falan.. Trendyol çeki ararken ben kandırıldım da başka sitede ordan biliyorum
evt valla çok yaygınlaştı bu çek takası bide hesapla veriolar siz siz olun sakın almayın öyle
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bir şey soracaktım, finishten kazanıpta çeki gelen varmı? bende kazanmıştım ne gelen var ne giden, postayla mı gelecek acaba?
niye ki kız? nolurki hesapla alırsak? ben bi tane aldım da öyle:18::18:
bende kazandım ama ne gelen var nede başka bişi
yaa herkese güvenilmioki cnm hesabı verio sana ama msni onun şifresini değiştirse siparişinin adresini değiştirse kalıcan öle bişi yapamıycaksın yapsnda uğraşıcaksın ama bn herkesi kastedmiorum yanlış anlama burdaki bildiğimiz arkadaşlarımıza bende güvenirim alırım ama dışardan tanımadığınızdan asla almayın çok fırsatçı var şuanda ben kaç kez denk geldim bedava veriom dio şifreyle hesabı sonra dolandırıolar insanları
Arnica
MERLİN ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KAZANANLAR
- Mustafa Eslek (Aydın)
- Tuba Karabıyık (Iğdır)
- Aylin Kaba (İstanbul)
... - İremnur Özkara (Kocaeli)
- Bülent Örgen (İzmir)
sizlerden kazanan var mı ben kazanamamışım:44:
evt valla çok yaygınlaştı bu çek takası bide hesapla veriolar siz siz olun sakın almayın öyle
niye ki kız? nolurki hesapla alırsak? ben bi tane aldım da öyle:18::18:
Kızlar daybuyday çek olayını ulu orta yazmasak diyorum, öğrenmek isteyen üyelere özel mesajla bilgi versek. Bebegimebakım burdan duyurduk yağmalanmaya başladı, korkarım daybuyday da öyle olacak, biz de faydalanamayacağız
Bir de bu işin ticaretini yapanlar var başka sitelerde, sırf kullanılmayan çekleri istemek için üye olanlar da vardır aramızda (şüphelendiğim birileri var da..) kullanmayan kişilerden toplayıp para karşılığı satıyolar falan.. Trendyol çeki ararken ben kandırıldım da başka sitede ordan biliyorum
kızlar keskinoglu açıklanmış bizden bir arkadaş da var çok sevindim görünce :))) güle güle harcasın
İlk Ödüllü Twitter Aktivitemizde çekiliş sonunda kazanan Twitter Kullanıcıları @BinnurAdar @GokceEmu @ynrvc oldu. Üçünü de tebrik ederiz. Sizler de kazanamadık diye üzülmeyin. Nisan Ayı süresince daha pek çok hediyeli aktivitemiz olacak. Sevgiler.
kızlarrrrr ben kazandımmmmm
rexsona puanlari sifirlamamis
5hesaptanda rexsona aldim
canım aramızda koras cemile tanıdıklar bunlar sorun olmaz allahın izniyle :26:
canım sanaözel mesaj attım ben baksana
:26:haklısın canım daha anlatmıcam kimseye merak eden araştırsın sayfalarca anlattım hala soru geliyo:26:
ya kızlar aşk olsun ben anlatın demedimki sadece doğrumu yaptım diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?