Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr yaa bi önceki soruma cevap gelmemiş ama bide şunu sorcam ..inşallah buna gelir..yaa bu fikirmetreye üye olurken büssürü soru var hepsini yanıtlıyomusunuz ,bide hepsine doğru adınızı telefonunuzu falan veriyomusunuzz..hani 2-3 adresle koyıt olcaz yaa..ee ne yazcah hepsinee....yaa hadi biri yazsııınn ..Airrrrr...İstanbuulll.....ve diğer arkadaşlaarrr...

cnm doğru bilgi girmene gerek yok ben atmasyon cevaplıyorum bi sorun olmuyo..

istanbul çıkmadan bi de hele kızz..uyuyamam vallaaaaaaaaa

hadii biri cevap versiinn

Son düzenleme:
sizin bu hediye çeki meselesini kaç kere yaptıysamda bana hiç bir mail falan gelmedi bu nasıl :26: bir işdir yahuu

günaydınlar kızlar genç türksellden evimister şifre alamıyorum dün alan oldumu 22 nisan diyor ama nasıl alacağımki

Teknokask
Teknokask Hp ile kazandıryor! Detaylı bilgi Hpteknokask Sayfamızda. Beğenin bilgilenin sizde kazanın...

Sevgili bebek.com ailesi," Hipp ile eğlenceli mama saati" konulu yarışmamız devam ediyor! Bebeğiniz Hipp ile beslenirken çektiğiniz fotoğrafları fotograf@bebek.com adresine adı,soyadıyla birlikte gönderiniz. Yarışmamız 9 Nisan Pazartesi sona erecek olup, 10 Nisan Salı günü sonuçlar açıklanacaktır. Hipp yetkilileri tarafından seçilecek 3 talihli bebeğe Hipp'ten hediye sepeti armağan edilecek!

https://www.facebook.com/bebekcom

selam alışveriş sitesinden 3 tl puan ve eklediklerinden artı puan kazanmak isteyenler özelden mesaj atın faceye ekleyeyim

Arnica
Günaydın,

Bu haftaki yarışma sorumuzun doğru yanıtı:
Arnica, ATV'de "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ve "Esra Erol'da Evlen Benimle" programlarına sponsorluk yapmaktadır.

Yarışmamıza katılım konusunda gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Sonuçları belirlemeye çalışıyoruz. Öğle üzeri, bu haftanın kazananlarını açıklayacağız.

Güzel bir gün diliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…