ben ev adresimi yazıyom ya:26:
Hobby Home Collection
Kampanyamız yeni haftasında da hız kesmeden devam ediyor. Sizde en beğendiğiniz nevresim takımına oy verip çekilişe katılın, Hobby Home Collecton’ın harika ürünlerinden kazanma şansı yakalayın…
Bitenekadar.com
Bitenekadar.com Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.
3 şanslı takipçimize Kitap Görünümlü Gizli Kasa hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki Kitap Görünümlü Gizli Kasa resmini beğen-paylaş- yorumla!
...
10 Nisan 2012 Salı saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş-yorumla bu fırsatı kaçırma.
Dondurmayı Seviyorum
Sen parkta hangisiyle oynarken mutluydun?
İnternet bankacılığınıda kullanıyorsundur değilmi? evetse giriş yaptıktan snr en altta göreceksin soruyor zayten ilgilenmiyorum ve istiyorum diye iki seçenek avr sen istiyorum deyince direk şifre çıkıyor onu da markafoniden alışveriş aşamasında kopyala yapıştır yap olsun bitsin:)kılzr su markafoni cek olayınııanlatırmısınız is bankası kartı var bendede nası alıcam sifre
kızlar iş bankasından 1 hesapla 1 kere mi şifre alabiliyoruz?
1şifre 1 alışveriş cnm[/QU
arkadasım geçmişe bakamdım.iş bankasından ne şifresi alıyoruz nasıl alıyoruz,ne için kullanıyoruz yanıtlarsan çok sevinirim
1şifre 1 alışveriş cnm
ben ev adresimi yazıyom ya:26:
kızlar zaten doğru düzgün 1şey yok bide papilla bitmiş dankek bitmiş veetle detol yok e katılcak bişeyde kalmamış olanda beğenmeli
bi rengadan kazandım oda hala gelmedi
kızlar zaten doğru düzgün 1şey yok bide papilla bitmiş dankek bitmiş veetle detol yok e katılcak bişeyde kalmamış olanda beğenmeli
bi rengadan kazandım oda hala gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?