çek 25 tl olunca 25i geçip çeki düşürdüğünde kullanılıyor onu demk istedim
Onu tam bilmiyorum ama çekleri falan kullandıktan snr kalan rakam 20tl olmalıdır diye düşünüyorum
kılzar trendyolda sepetimde ürün var çek olanlar bana veriri mi acaba:26:
olsa tükan senin canım yook..
arkadaşlar çekleri nasıl alıyoruz aveadan ? anlamadım bende alayım ,çok kullanıyorum bu siteleri,özetlerseniz sevinirim
kızlar bugün aramızdan mobil shop tan nokia telefon kazanan var mı ?
Markafoni için çeki alırsanız 2 tane 10tl lik 2ayrı hesapta trendyol verebilirim size.Nasıl alacağım demişsiniz aveanızdan 5060 a markafoni yazıp yolluyorsunuz o kadar şifre cebinize geliyor.
Daybuyday ve markafoni den alışveriş yapacak arkadaşlar(zaten avea 25tl lerinizi kullanıyorsunuz) referansım ile alışveriş yaparsanız eğer ya trendyol 10tl ya markafoni iş bankası10tl size benim hediyemdir.
pek anlamadım..trendyol çeki yeterli benim için,fazla ise alabilirim kullanmayacaksanız tabii ama sanırım sizin düşündüğünüz farklı bir durum var ,yanılıyor muyum..ürün sepetimde beklemede,verirseniz trendyol çek alırım..daybuyday -markafoni-trendyol ve limango yu çok sık kullanırım,eğer demek istediğiniz benim alışverişlerimden kazanmak için ise
benim trendyolda hesaba yüklü çeklerim var canım, kargo bedavayı bekliyorum ama bunlar devredilmiyor bildiğim kadarıyla, devrediliyor mu?
benim trendyolda hesaba yüklü çeklerim var canım, kargo bedavayı bekliyorum ama bunlar devredilmiyor bildiğim kadarıyla, devrediliyor mu?
kargo kodları devrediliyor ama çekler şahsa ait yanılmıyorsam..şifre ve mail lazım onun içinde..kart numaraları vs kayıtlı değil ama adres tek kayıtlı oluyor..
kargo çeki olan da yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?