daybuyday kargoyu bedava yapmadı gıtdı
Ben şimdiden hazırladım 10tlik çekleri
Daybuyda a doğru düzgün bişe gelmiyor kargo bedava kampanyası yapsalar ne olacak sanki.. alacak pek bişe bulamıyorum bu ara
bişey sorucam ben daninonun sitesine girdim ama ayın sorusunu bulamıyorum sizin linke girince çıkıyo ama sizin adınıza giriyo ondan olmuyo benmi bulamıyorumki
Buluruz belkı bıseyler ama bende pek bısey bulamıyorum
Ayın Ödüllü Sorusu
Burdan deneyebilir misiniz?
sagol canm ben yokum hayırlı olsun gule gule kullan ama onceden 3 cekılıs hakkı verıodu 1 e mı ınmıs ne 1 ceklıs hakkım gozukuo
Kızlar aveanın verdiği çeklerle artık alınmıyormu bişi limit 100 tl mi oldu?????
şu apikoğluna inanamadım...diyecek söz bulamıyorum,nutkum tutuldu...
geçen gün marketten alırken de var ya ,sucuğun rengi bi değişik geldi gözüme..
aman canım apikoğlu yani,en büyük markalardan ,doğrusu budur dedim..
yazıklar olsun..
genelde coşkun un sucuklarını alıyordum, markette coşkun yoktu apikoğlu aldım..
kahvaltıda da daha bu sabah oğluma omlet yaptım..
kanatlı eti varmış,kanatlı dedikleri tavuk hindi olsa bari, buna bile razı gelicez..
halkı kandırmalarına mı yanalım ?haksız kazanca mı yanalım?sağlığımızla oynanmasına mı?
daha başka neler var acaba güvenip tükettiğimiz[
hep kasaptan alırdım bu hafta büyük marketlerin birinden almıştım yedim yaaa yazıklar olsun...acılı olanda var yazmışlar bizimkinde yoktur inş..at,dmz olmasında kanatlıya razıyım
şu apikoğluna inanamadım...diyecek söz bulamıyorum,nutkum tutuldu...
geçen gün marketten alırken de var ya ,sucuğun rengi bi değişik geldi gözüme..
aman canım apikoğlu yani,en büyük markalardan ,doğrusu budur dedim..
yazıklar olsun..
genelde coşkun un sucuklarını alıyordum, markette coşkun yoktu apikoğlu aldım..
kahvaltıda da daha bu sabah oğluma omlet yaptım..
kanatlı eti varmış,kanatlı dedikleri tavuk hindi olsa bari, buna bile razı gelicez..
halkı kandırmalarına mı yanalım ?haksız kazanca mı yanalım?sağlığımızla oynanmasına mı?
daha başka neler var acaba güvenip tükettiğimiz[
hep kasaptan alırdım bu hafta büyük marketlerin birinden almıştım yedim yaaa yazıklar olsun...acılı olanda var yazmışlar bizimkinde yoktur inş..at,dmz olmasında kanatlıya razıyım
ben acılı olandan almıştım hemde..
bu markayı 2. alışım..pek almazdım..
alırken de dedim ya içimde bi şeyler oldu, öyle bir rahatsız oldum..bunaymış meğer..
hayır ucuz etin yahnisi yavan olur derler..e iyi diye aldık nooldu..
ben acılı olandan almıştım hemde..
bu markayı 2. alışım..pek almazdım..
alırken de dedim ya içimde bi şeyler oldu, öyle bir rahatsız oldum..bunaymış meğer..
hayır ucuz etin yahnisi yavan olur derler..e iyi diye aldık nooldu..
haram olsun böyle bilmeden neler yiyoruz daha allah bilir...seninki daha kötüymüş valla ben biraz teselli ettim kendimi tavuktur die...herşeyide kazanmak ii deil facede üzülmüştük kazanmadık die her şerde bi hayır vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?