Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Daybuyda a doğru düzgün bişe gelmiyor kargo bedava kampanyası yapsalar ne olacak sanki.. alacak pek bişe bulamıyorum bu ara

Son düzenleme:
Düğünüme 1.5 ay kaldı telaştan eskisi gibi giremiyorum paylaşım da yapamıyorum arkadaşlar,hakkınızı helal edin lütfen

Kızlar aveanın verdiği çeklerle artık alınmıyormu bişi limit 100 tl mi oldu?????

sagol canm ben yokum hayırlı olsun gule gule kullan ama onceden 3 cekılıs hakkı verıodu 1 e mı ınmıs ne 1 ceklıs hakkım gozukuo

Sağol cnm .Çekiliş 1 hakkı onlar veriyolar zaten.Uygulamada videoyu tıkladığında sorular veriliyor.Onları her doğru cevapladığında 1 er çekiliş hakkı veriliyor.

ben sorun çıkabilir hemen kullanın demiştimbende bitane daha kod bulmuştum kısmet deilmişş.2 alışveriş yaptım bunada şükür....

İnterneti Neden Sevdiğinizi Söyleyin,
Kazanın!Artık hayatımızın olmazsa olmazı haline gelen bu teknolojiyi siz neden seviyorsunuz?
İnterneti neden sevdiğinizi yazıp, "Katıl" butonuna basın.
Nokia 3G Booklet kazanacak 3 kişiden biri olma şansını yakalayın!
http://internetindogumgunu.iyiolankazaniyor.com/

Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri 4. yılını sizlerin yarattığı etkinlikler ile kutluyor! Sen de Garanti Emeklilik'in 4. yılına özel facebook yarışmasına katıl, en güzel etkinlik fikrini paylaş, hayalin gerçek olsun! https://www.facebook.com/garantiemeklilik/app_351873284848656

şu apikoğluna inanamadım...diyecek söz bulamıyorum,nutkum tutuldu...
geçen gün marketten alırken de var ya ,sucuğun rengi bi değişik geldi gözüme..
aman canım apikoğlu yani,en büyük markalardan ,doğrusu budur dedim..
yazıklar olsun..
genelde coşkun un sucuklarını alıyordum, markette coşkun yoktu apikoğlu aldım..
kahvaltıda da daha bu sabah oğluma omlet yaptım..
kanatlı eti varmış,kanatlı dedikleri tavuk hindi olsa bari, buna bile razı gelicez..
halkı kandırmalarına mı yanalım ?haksız kazanca mı yanalım?sağlığımızla oynanmasına mı?

daha başka neler var acaba güvenip tükettiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…