ben eşim kardeşim adına oldugu için üç paket ya süper hediye aldıkça bebek gibi seviniyorum
Süper Finalde adrenalin artıyor, karınlar acıkıyor! 10 Numara Menü için 10 numara yarışma başlıyor! Cumartesi-Pazar gözünü dört aç! Facebook sayfamızda sorduğumuz soruyu doğru yanıtlayan ilk 3 kişiden biri olursan, Şaşkınbakkal Dükkan Burgerde menüyü bedavaya getiren de, derbiyi izlerken krallar gibi yiyen de sen olacaksın! Takipte kal!
DUKKAN BURGER | Facebook
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook
Yarışmamız başladı! Hemen Paylaş butonuna tıkla, eglencemudurubasvuru adresine gir ve Eğlence Müdürü başvuru formunu doldur. Her 10'uncu kişiye günün T-shirt'ü hediye! Bol şans
Jimmy Key | Facebook
Forum Ankara Moda Sokağı bilgini test et! Linki tıklayın, testimizi çözün, Moda Sokağı'ndan 50 TL tutarında hediye çeki kazanma fırsatı yakalayın!
Tıkla, kazan! https://www.facebook.com/forumankaraavm/app_363464940333223?ref=ts
Forum Ankara - Alışveriş/Perakende | Facebook
Herkese iyi haftalar :)Melis 23 Nisan'a özel eğlenceli bir yarışma ile geliyor.Gün içinde yarışma ile ilgili detayları sizinle paylaşacağız!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
İşte yeni kampanyamız! Kahvaltılık ürünler için bu fırsat kaçmaz!
KEBİR 'i cümle içerisinde kullanıp, bu paylaşım altına yorum olarak yazıp, en az 15 arkadaşına beğendiren herkes çekilişimize katılmaya hak kazanacaktır.
Ayrıca kaç kişiye ödül vereceğimiz katılım sayısına göre değişecektir. Başlangıçta ödül kazanan 3 kişi olacak fakat 100 katılım olursa 4 kişi, 200 katılım olursa 5 kişi, 300 katılım olursa 6 kişi şeklinde ödül kazanan kişi sayısı değişerek, artacaktır.
Yarışma süresi 10 gün! Acele edin kazanın!
Kebir | Facebook
Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
REMZİYE ONGÜL - Oral-B Şarjlı Diş Fırçası
MEHMET UYSAL - Omron Pedometre
ARİFE KANAR - Omron Tansiyon Aleti
Yeni haftanın sorusu yayında!
"Sağlıklı Yaşam bilgi yarışmasına katıl, sağlıklı yaşamla ilgili soruları doğru yanıtla ve birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakala
Yarışmaya katılmak için tıklayın
https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_10442206389
tebrkler aircimmmmmmm :13:
eski olmasın canım bu daha önceen kazanmıştım tansiyon aleti memorialdan:26:
kızlarrr herobaby den hediyeleri nasıl aldınız? ben sitesine girdim hediye ile ilgili hiçbirşey yazmıyor biraz bilgi veririmisniz :26:
hero baby nin sitesine girince üye olurken en altta numune almak istemisiniz var orayı işaretliyorsun geliyor ben üye oldum on beş gün sonra felan geldi
peki neler geldi sana canım ? paketin içinde neler vardı ?
.....
Baby2Go Türkiye
Bu haftaki yarışmamızda PROTON bebek arabası kazanan talihli annemiz, İstanbul'dan Kübra AKERİK KUTLUĞ.
Kendisini kutluyor, bebeğini iyi günlerde büyütmesini ve Proton'u da güle güle kullanmasını diliyoruz.
Yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.
Baby2Go'dan, "23 Nisan Hediyesi" bir PROTON bebek arabası daha geliyor...!
peki neler geldi sana canım ? paketin içinde neler vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?