Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana da liptondan 1 er kiloluk early grey ve ilk hasat çayı geldi şimdi

Gülaylar
Gulaylar.com Üye ol Kampanyasının Pırlanta Kalp Kolye Kazanan Talihlisini gün içinde açıklayacağız..Lütfen Takip Edin

kızlarrr herobaby den hediyeleri nasıl aldınız? ben sitesine girdim hediye ile ilgili hiçbirşey yazmıyor biraz bilgi veririmisniz :26:

Cerablade.Seramik.Bıçak

Kardeş sitemiz Dahifikirler.com ikinci kampanyası ile karşınızda.

2. Davet Et Kazan Kampanyası 'na katılmak ve Arçelik Elektrik Süpürgesi, Arçelik Blender, Cerablade Seramik Bıçak Seti kazanma şansını yakalamak için hemen:

https://www.facebook.com/​dahifikirler/​app_143440475743589

Facebook Kapak Fotoğrafımızı için; 849 PX genişliğinde ve
315 PX boyunda max.1 mb’lık tasarımlarınızı, Jpg formatında
sosyalmedya@borajet.aero mail adresine bekliyoruz.

Yarışmamızın birincisini Borajet’in kurduğu özel jüri belirleyecek,
kazanan yarışmacımıza gidiş-dönüş uçak bileti ve Borajet maket uçağı hediye. Kreatif yönünüzü kullanın, en orijinal çalışmayı siz yapın KAPAK OLSUN!

ben eşim kardeşim adına oldugu için üç paket ya süper hediye aldıkça bebek gibi seviniyorum

peki canım eşin ve kardeşin adına çocuklarınız kısmına filan ne yazdın. erkek üyelere de gönderiyorlar mı ? birde bu hero babyin sitesinden mi veriliyor bu hediye. ben girdim sitesine hediye ile ilgili birşey yazmıyor. biraz bilgi verirmisin acaba :26:

Hilibon Pasta Tasarım Atölyesi Facebook sayfasını takip eden her yeni 100 kişiden 1 kişiye random.org sitesinden yapılacak kura ile içerisinde 20 adet neşeli kurabiyenin bulunduğu bir kutu hediye edilecektir. Ayrıca kazananı önermiş olan diğer 1 kişiye de yine aynı şekilde kurabiye kutusu hediye edilecektir. Yani çekilişe girecek her 100 kişi içinde sizin önerdiğiniz insan sayısı nekadar fazla ise kazanma şansınız da o kadar fazla olacaktır.

Kampanya bitiş tarihi : 15 Mayıs 2012 saat:23.55

Hilibon Pasta Tasarım Atölyesi Facebook sayfası: Hilibon Pasta Tasarım Atölyesi | Facebook

UYARI : Kampanyamızı profilinde paylaşanlar lütfen bizimle hilibon@hilibon.com’a mail atarak irtibata geçsinler. Kayıt altına alınamayan kullanıcılar neşeli kurabiyelerimizden kazanma fırsatını yakalayamacaklar.

H İ L İ B O N ile Neşeli Kurabiyeler Kazan ! « Hilibon Pasta Tasarım Atölyesi

MODALOKA'DAN HARİKA BİR KAMPANYA

Büyük beden giyimin yeni gözdesi MODALOKA'dan siz kadıncaherşey.net üyelerine özel hediyeli kampanya
3 üyemizin İpekçe marka tunik kazanacağı
Kampanyamıza katılmak için
-http://www.modaloka.com/'a üye olmak
-MODALOKA Facebook duvarından 3 ürünü ve kampanyamızı kendi profilinizde paylaşmanız.
(Modaloka | Facebook)

24 Nisanda son bulacak kampanyamıza tüm değerli üyelerimizi bekleriz.

https://www.facebook.com/www.kadincahersey.net

2 adet imzali forma kazanmak icin #derbiSTADYUMdaizlenir hashtagiyla birlikte sorularin cevaplarini tweet atin
twitter.com/trtstadyum
2 pozisyon yayinlandi
A-gol olur
B-aut
c-direk
d-kaleci

eski olmasın canım bu daha önceen kazanmıştım tansiyon aleti memorialdan:26:

kızlarrr herobaby den hediyeleri nasıl aldınız? ben sitesine girdim hediye ile ilgili hiçbirşey yazmıyor biraz bilgi veririmisniz :26:

hero baby nin sitesine girince üye olurken en altta numune almak istemisiniz var orayı işaretliyorsun geliyor ben üye oldum on beş gün sonra felan geldi

kızlar şu Markafoni Avea çek olayını merak ettim sordum, attığım maile cevap olarak gelen mail şöyle;

Sayın Güliz Candan,

Avealılara özel 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanma kampanyamızda teknik bir sorun nedeniyle 100 TL ve altı alışverişlerde de kupon kullanımı yapılmıştır. Ancak bu sorun 13.04.2012 tarihi itibariyle çözülmüştür.

Şu an için 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL kupon kullanabilirsiniz.

Markafoni hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Musa Mete |Müşteri Hizmetleri Yetkilisi

Ertuğrul Gazi Cad. No.4
34250 Küçükköy - Gaziosmanpaşa, Istanbul
Tel: (+90) 212 453 16 00 – d. 2113
Fax: (+90) 212 453 16 16
Web : www.markafoni.com
Facebook : markafoni - Şirket - İstanbul | Facebook
Blog : markafoni Blog | fashion & lifestyle + gusto

(not: artık bu hata yüzünden yapılan alışverişleri helal ettiniz mi die de soramadım ama isterseniz sorarım )

Tiny Love Türkiye
Bebeğiniz en sevdiği oyuncağını gördüğünde size nasıl tepki veriyor?

Benim çocuğum en sevdiği oyuncağı görünce ................... cümlemizi yorum bölümümüzde tamamlayan üyelerimizden 1'i çekilişle Tiny Love'dan sürpriz bir hediye kazanacak...

Çekiliş Cumartesi sabahı:)

peki neler geldi sana canım ? paketin içinde neler vardı ?

canım formu aç numune bölümünü işretle

hero baby numune yaz google den ordaki formu doldur eger önceden üye oldunda gelmediyse şikayet kısmına yazdım

erkeklerede geliyor hepsi aynı günde bugün elime geçti hepsini ben teslim aldım

içinde bebe bisküvisi 1 paket 1 kutu meyve püresi mama ve devam sütü çok güzel paket

.....
Baby2Go Türkiye

Bu haftaki yarışmamızda PROTON bebek arabası kazanan talihli annemiz, İstanbul'dan Kübra AKERİK KUTLUĞ.

Kendisini kutluyor, bebeğini iyi günlerde büyütmesini ve Proton'u da güle güle kullanmasını diliyoruz.

Yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.

Baby2Go'dan, "23 Nisan Hediyesi" bir PROTON bebek arabası daha geliyor...!

Son düzenleme:

bu yarışmada fesbukdamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…