6 farklı hesaptan 6 farklı teslimat adresiyle alısveris yaptım ay yordu valla gözlerim agrıdı karlı bir gün oldu 120 tl gelecek cekte cabası inşallah herkes yararlanabilirrr canta aldım 2 terlik aldım kocama deniz sortu tshirt kendime badi aldım 20 tl verdim toplam
Kızlar daybuydayda farklı hesaplardan farklı isimle ve farklı adreslerlemı almalıyız ? Boyle bı zorunluluk var mı acaba? mesela kendı adımla 3 adresten aldım?
markafoni avea kod ile yaptığım ilk alışverişim geldi
normalde gönderim tarihi 21-24 nisan arası diyordu ama erkenden geldi valla
bu hafta hepsini gönderebilirler tetikte olun
ben bi öncekinde aynı isim aynı adresle aldım farklı hesaplardan sorun olmadı şimdide farklı hesaplardan aynı adrese aldım
yanı ben mesela kendı adıma 3 farklı hesaptan aldım cnm umarım sıkıntı doğmaz
Kızlar daybuydayda farklı hesaplardan farklı isimle ve farklı adreslerlemı almalıyız ? Boyle bı zorunluluk var mı acaba? mesela kendı adımla 3 adresten aldım?
Finish Türkiye
Parlayan Kadınlar Kulübümüz sizlere birçok fırsat sunuyor. Formu doldurup, çekilişe katılın. Haftanın Ödülünün sahibi siz olun! https://www.facebook.com/FinishTurkiye/
Kadınlar Kulübü markası Tescil No : 29603 ile 2007 yılında tescil edilmiş bir marka olup bu şekilde finish tarafından kampanlayarında kullanılması yasal olarak suçtur.
Eki Görüntüle 393545 [SUB][SUB][/SUB][/SUB]
0.80 kr.a bunları aldım ,davetten 40 tl çekim vardı..bana ve oğluşa..kocişe de alıcam barnak arası terlik
yaşasın 23 nisan..
kuzu oğluşuna aldığın nasıl 80krş geldi önceden çekinmi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?