Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

6 farklı hesaptan 6 farklı teslimat adresiyle alısveris yaptım ay yordu valla gözlerim agrıdı karlı bir gün oldu 120 tl gelecek cekte cabası inşallah herkes yararlanabilirrr canta aldım 2 terlik aldım kocama deniz sortu tshirt kendime badi aldım 20 tl verdim toplam

kızlar bende şuanda 6 tane alışveriş yaptım dahada yapıcam yiğenlerime çanta kuzenlerime ise tonik filan işte çekle alıcam onlar ödücek kalanını banada gelsin 20ler 1 aysonra

cnm trendyol gibi falan çekin tutarı ve şu tarihte aktif olacak diye bişey yazmıyor değilmi sadece üye oldu yazıyor doğrumu

Kızlar daybuydayda farklı hesaplardan farklı isimle ve farklı adreslerlemı almalıyız ? Boyle bı zorunluluk var mı acaba? mesela kendı adımla 3 adresten aldım?

markafoni avea kod ile yaptığım ilk alışverişim geldi
normalde gönderim tarihi 21-24 nisan arası diyordu ama erkenden geldi valla
bu hafta hepsini gönderebilirler tetikte olun

Kızlar daybuydayda farklı hesaplardan farklı isimle ve farklı adreslerlemı almalıyız ? Boyle bı zorunluluk var mı acaba? mesela kendı adımla 3 adresten aldım?

ben bi öncekinde aynı isim aynı adresle aldım farklı hesaplardan sorun olmadı şimdide farklı hesaplardan aynı adrese aldım

yanı ben mesela kendı adıma 3 farklı hesaptan aldım cnm umarım sıkıntı doğmaz

olmaz cnm bende iki üç hesabım var öyle mrk etme :) bende yeni adres arıom adresleri doldurdum annenin babanın nişanlının herkesin adına aç adresleri ver sorun olmaz ama bak bi msnden hepsini davet et üye ol 1 ay sonra 20 tl çekin yüklensin

[SUB][SUB][/SUB][/SUB]
0.80 kr.a bunları aldım ,davetten 40 tl çekim vardı.. bana ve oğluşa..kocişe de alıcam barnak arası terlik
yaşasın 23 nisan..

aslında öyle bir zorunluluk yok ben bütün çekleri tek bir adreste toplamıştım (maalesef) şimdi hepsini aynı hesaptan aynı isimle aynı adrese harcadım tek tek sorun olmuyo yani

Finish Türkiye
Parlayan Kadınlar Kulübümüz sizlere birçok fırsat sunuyor. Formu doldurup, çekilişe katılın. Haftanın Ödülü’nün sahibi siz olun! https://www.facebook.com/FinishTurkiye/

Kadınlar Kulübü markası Tescil No : 29603 ile 2007 yılında tescil edilmiş bir marka olup bu şekilde finish tarafından kampanlayarında kullanılması yasal olarak suçtur.

Kadınlar Kulübü markası Tescil No : 29603 ile 2007 yılında tescil edilmiş bir marka olup bu şekilde finish tarafından kampanlayarında kullanılması yasal olarak suçtur.

benimde dikkatimi çekmişti oradaki kadınlar kulübü yazısı..
o zaman o firmaya dava açılsın olma mı?:44:

Arnica
Fırtına tüm yurtta etkili oluyor. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın. Az sonra bu haftaki yarışmamızı başlatacağız, ona katılın ve çay makinesi seti kazanın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…