Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Püffff o kadar da zulalamıştım daybuday çeklerini,,, Markafoni sağolsun kartımın limiti doldu alışveriş yok bana bugün

bencede direk çalıntı yapılmış madem öyle bir kulüp kurmak istiyorlar Finish Bayanlar Kulübü yapsalarmış yada Turkcell Akıllı Bayanlar Kulübü

......... kargo bedava olmasına ragmen alıcıya aıttır yazısını her maile fix olarak gelirmiş alıcıya ait değildir

Son düzenleme:

evet mantıklı bu bakıs acısıyla bakmamıstım zaten kelıme oyunu ıle bızım adımızı kullanıyolar ılk dıkkatı ceken kadınlar kulubu kelımesı amma onların verecegı acıklama boyle olacak bız sadece onu kullanmadık dıyecekler hatalılar bu konuda yanlıs anlamayın ben sızı haklı goruyorum sonuna kadar onalrın oyununu sadece soledım

3-4 kişi destek verdi buna tebrikler ..... Finish sizi kara listeye alabilir, koymayalım taşın altına elimizi ....

bende yazdım istediğiniz gibi.finish kara listeye alsa ne olurki bizi biz kadınlar finishi kara listeye alırsak kime satacak o ürünleri

Son düzenleme:
tabikide yazdımm hemen hemde

Son düzenleme:
Babystardan 2 tane númune babystar bebek bezi geldì tc kìmlík nomu aldı bezí getíren kişi tc kímlık nomu verdm ama pişman oldum

Golden Rose, en güzel ojeli tırnakları arıyor!

En güzel ojeli tırnaklara sahip 5 kişi, Golden Rose Yeni Summer Oje Serisi’nden 3 farklı renkte oje kazanacak!

Yarışmaya katılmak için,
Kampanya görselimizi profilinizde paylaşmanız,
Golden Rose ojeli tırnaklarınızın ve ojenizin aynı karede yer aldığı fotoğrafı 18-30 Nisan tarihleri arasında goldenrose@goldenrose.com.tr mail adresine göndermeniz yeterli olacaktır.
Fotoğraflar Golden Rose jürisi tarafından seçilecektir.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

daybuyday sitesinden bir şey almanı önermem. yeni doğan bebek için puset istedim bana sormadan haber vermeden puset stokta yok diye kocaman bi oto koltuğu yolladılar.
şaka gibi.

oda nesi canım geri yollamadın mı ayy çok alem bu daybuydayçok şaşırdım ondan güldüm yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…