Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa kizlar kazandigim bizim mutfak teknosa ceki 11 haneli ama teknosa. com da 13 haneli istiyo
kullanamadim dolayisiyla burdan bi arkadas daha kazanmisti yanlis hatirlamiyosam nasil kullandi? acaba

ben de kullanmadım ama başına sıfır ekliyormuşsun şu anda indirim olduğu için kullanılamıormuş yarın dene

King Ev Aletleri
Merhaba,

1 Mayıs Salı günü Anneler Günü'ne özel Başımın Tacı Annem Yarışmamız başlıyor! 10 Mayıs Perşembe gününe kadar sürecek uygulamamızda birbirinden farklı hediyeler yine juri üyelerimiz tarafından belirlenecek 3 yarışmacımıza hediye edilecektir!

Bu Anneler Günü'nde annenize farklı bir heyecan yaşatmak için yarın başlayacak yarışmamıza katılın ve 1.olma şansını yakalayıp 4 yıl garantili King ürünlerinden başka annenize büyük ödülü verin!

Herkese günaydın bugün kargo firmaları da izinlimidir yoksa dagıtıma devammı ediyolardır, epeydir bekledigim bi kargo var bi türlü gelemedi kaybolmasından cok korkuyorum

anneler günü hediyem olsun

güle güle kullan kuzummm

kızlaaaarrr kaç gündür ağlıyodum bişe kazanamıyorum die asil talihli olarak kazanmışıım yaşasııınnnnnnnn

Çekilişle Pijama Takımı Kazanan Talihliler Belli Olmuştur. Çekilişi Saniye Saniye Videoya Kaydedip Paylaşılacaktır.
Kazanan Talihlileri Açıklıyoruz.
Asil Talihli
Güliz Candan

Yedek Talihlimiz
Serpi Dönder
2. Yedek Talihlimiz
Yavuz Yawuzz

Selam arkadaşlar ;

Royal Halı; Birbirinden Güzel Anneler için, Birbirinden Güzel HALILAR HEDİYE ediyormuş :)
Anneler Günü kampanyasına katılıp, hediye halı kazanmak için tek yapmanız gereken kampanyaya şuradan kayıt olmakmış :) :
ROYAL HALI Anneler Günü Kampanyası

Ayrıca sitenin ana sayfasında katılım linkide bulunuyor, facebook sayfalarında da detaylı bilgi var.

herkese bol şans :)

kızlar limango tüm ürünlerde kargo bedava yapmış. ancak indirim çekiyle alışveriş yapacaksanız kargo ücreti alıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…