CemileKarabulut kullanıcısından alıntı
kızlar bi gece de bize bırakın şu çekleri yaa
yabancılar alacağına siz alın memnunum ama bize de, bize de..
bencede.. tamam herkes kazanmak istiyor ama bir iki kez kazanmış olan birisi hiç kazanamamış birine imkan verse, yada alabildiğini hediye etse güzel olmaz mıhem sevaptır, siz verirseniz Allah size daha çok verir bu arada ben kendim için istemiyorum çünkü sitelerden alışveriş yapmıyorum, diğer kazanamayan arkadaşlarım adına konuştum, benim şahsi fikrimdi..
uni hijyen ailesi
Sevgili anneler ve anne adayları, 100 TL değerinde Uni Baby hediye sepeti kazanmak ister misiniz? Hemen Yenidoğan sekmemize girin, üyelik bilgilerinizi bize iletin, Uni Baby Pişik Kremi'nden Yenidoğan Şampuanı'na ve makyaj temizleme mendiline kadar birbirinden güzel ürünlerle dolu sepeti kazanan siz olun!
hani bizim kul hakkımız nirdeeeee nerdeeeeeeeee
firma sana diyorummmm
çek topiğine bak canım
kesinlikle katılıyorum sana.CemileKarabulut kullanıcısından alıntı
bencede.. tamam herkes kazanmak istiyor ama bir iki kez kazanmış olan birisi hiç kazanamamış birine imkan verse, yada alabildiğini hediye etse güzel olmaz mıhem sevaptır, siz verirseniz Allah size daha çok verir bu arada ben kendim için istemiyorum çünkü sitelerden alışveriş yapmıyorum, diğer kazanamayan arkadaşlarım adına konuştum, benim şahsi fikrimdi..
uni hijyen ailesi
Sevgili anneler ve anne adayları, 100 TL değerinde Uni Baby hediye sepeti kazanmak ister misiniz? Hemen Yenidoğan sekmemize girin, üyelik bilgilerinizi bize iletin, Uni Baby Pişik Kremi'nden Yenidoğan Şampuanı'na ve makyaj temizleme mendiline kadar birbirinden güzel ürünlerle dolu sepeti kazanan siz olun!
çek topiğinin linkini verirmisin
arkadaşım kazanmanın yollarını anlattık tüyoları verdik olmuyorsa kısmetten çıkmış demektir. ayrıca sürekli kazanıyor olmam(ız) kendi el becerimden üstelik firma hesabı kilitlemiyor ki anı saatte tekrar deneme hakkı veriyor. hem ben almasam başkası alacak buradi birinin alacağı garanti mi.CemileKarabulut kullanıcısından alıntı
hani bizim kul hakkımız nirdeeeee nerdeeeeeeeee
firma sana diyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?