Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Neva Color

Twitter sayfamızda; #benimannemnevakadinicunku anneler günü sloganını yaz, kazanan 3 şanslı takipçiden biri ol, Nevacolor'dan Anneler Günü özel hediyeler kazan!

Yedigün

BUGÜN SAYFAMIZI TAKİPTE KALAN 3 ŞANSLI YEDİGÜNSEVER AFM'DEN ÇİFT KİŞİLİK SİNEMA BİLETİ KAZANIYOR! KAZANDIRAN SÜRPRİZİMİZ 13.00'DA YAYINDA!

Son düzenleme:
kızlar limango tüm ürünlerde kargo bedava yapmış. ancak indirim çekiyle alışveriş yapacaksanız kargo ücreti alıyorlar...

dün limangodan alışveriş yaptım,bu sabah bir baktım kargo bedava.
ne olacak benim bu bahtsız bedeviliğim?

Mercedes-Benz Türkiye
Annenize muhteşem bir yemek hediye edin!
Annenizi ne kadar sevdiğinizi anlatan fotoğrafınızı ve yorumunuzu paylaşın, aileniz için Mercedes-Benz ile gideceğiniz akşam yemeği ve sürpriz hediyeler kazanın! Katılmak için hemen tıklayın: Facebook'ta Mercedes, Annem ve Ben | Facebook

kızlar selam
memleketten annemler geldi bu ara pek bakamıyorum öyle bakıp çıkıyorum...
morhipo da 10 tl vermiş bana 2 günü varmış isteyene verebilirim ben bakamayacağım :26::26::26:

sen nie sevindin kız bize nie göndermiolar doğadan çay, doğadan olmasın bağdan bahçeden olsun bişe yollasınlar yaa
uçak kazandım ya onun için üye mi olmak lazım ne doğadana sanırım cnm
üzülme olurrrr olmazsa ben sana kazanırm sende bana limango filan varsa verirsin
bende limango var kazanırsan değişebilirim
canlı saksıda falanda var mı ki bakam bi sğl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…