Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nasıl oluyo bu şifre nasıl buluyosunuz şifre olduğunu nasıl anlıyosunuz ben çözemedim yaa :26:

Face de ipucu veriliyor zaten , bugünün ipucu roman grubunda bluzlar bölümündeydi. O bölüme girip tek tek resimlere tıklayıp yandaki açıklamalar bölümlerine bakarak bulunuyor. Bu haftanın ürününe bak istersen yazılışını görürsün. :)

Gondol
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Practice" cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden "Practise Kurabiye Ruleti G-118" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

1. @simge87
10. @sevil_ay44
20. @sirca_kosk
30. @goygoycuyuz
40. @NahimeO
50. @tayakadin
60. @felek72
70. @meltemkoray123
80. @hayal_et_00
90. @gunaytokyo

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

aaa cidden bende yakası pileli açtım pile yok yakasında nealaka diyodum
bikaç kez bakmıştım bu yarışmaya ama anlamamıştım facede de bakmadığımdan çözememiştim sağol canımmm

Roman Online yazarsa mı o ürün oluyo bende anlamadım valla

Emilyyy yakasında pile var o bluzun , zaten olay o değil. Ürün sayfasında "ÜRÜN AÇIKLAMASI" bölümünde büyük harflarle kırmızı renkte ROMA N ONLİNE yazıyor. O yazının olduğu ürün isteniyor. :)

Evet CeydaCa anladığın gibi zaten. :)

Resim yükleyeyim dedim beceremedim linke bakarsanız görebilirsiniz ;

http://www.roman.com.tr/Urun/1780/68/yakasi-pile-detayli-bluz.aspx

Son düzenleme:

hmmmm şimdi anladım
ay ne bileyim ya kafam dolu yanlış anlamışım
bide o bluzu açtığımda başkasının adı yazıyo hoşgeldiniz burcu oğuz diye . sizdede öyle mi ki

Son düzenleme:
Coşkun Et
En Lezzetli Anneler Günü Coşkun Et hediyeleri ile kutlanır!

Bugün başlayacak yarışmamız ile sürpriz hediyeler kazanmak için takipte kalın :)

NOT:hediyesi et değil arkadaşlar

Ya kızlar fikirmetre de telefon kodu onayına tıklayınca hata veriyor. Ve 30-40 dakka sonra kodlar birden bire geliyo ama kabul etmiyor off ya offf

Gondol
Gondol'un internet sitesi yenilendi. Bu sevincimizi değerli annelerimiz ile paylaşalım istedik ve sevgili annelerimiz için harika bir yarışma hazırladık.

Gondol’la En Süper Anneler!

7, 9, 11, 13 Mayıs tarihlerinde Gondol Plastik | Anasayfa sitemizde biricik annelerimiz için her güne özel bir "Anneler Günü" mesajı yerleştireceğiz. Sizin yapmanız gereken ise 7 Mayıs'ta başlayacağımız yarışmamızda her kelimesi farklı yerlerde olan bu mesajı tamamlayıp gondolplastic@gmail.com adresimize e-posta atmak. Mesajı doğru tamamlayıp, gönderen ilk 20 kişi bizden, Anneler Gününe özel harika bir hediye kazanacak!

İşte beklenen an: Fissler "Benim Annem Her Zaman Mükemmel" başlıyor!
Yemek yapmayı daha küçük bir çocukken annemizi izleyerek, kimi zaman ona yardım ederek öğrendik. Şimdi sıra annelerimizden öğrendiklerimizi uygulamaya geldi…
Annenizden öğrendiğiniz en özel yemeği, yine anneniz için hazırlayarak fotoğrafı ve Anneler Günü mesajınızla birlikte fisslerturkiye@gmail.com adresine göndererek "Benim Annem Her Zaman Mükemmel" etkinliğine katılabilirsiniz.
Fissler jürisinin seçeceği birincinin ödülü ise annelerimiz kadar özel: Fissler'in henüz Türkiye'de satılmayan Vitavit Premium Dekor düdüklü tenceresi "Benim Annem Her Zaman Mükemmel"in birincisinin olacak.
Fissler'in sürprizleri bununla da sınırlı değil: Daha fazlası için takipte kalın…

https://www.facebook.com/FisslerTurkiye

ToyzzShop
Yarışma Var!

Yılın en iyi animasyon filmi Çizmeli Kedi’nin DVD ve VCD si raflarımızdaki yerini aldı.

Şrek ile tanıdığımız ve sevdiğimiz Çizmeli Kedi, şimdi o çok büyük çizmelerini tekrar giyecek ve maceradan maceraya atılacak.

Pazartesi ve salı günü “ÇİZMELİ KEDİ” yarışması yapacağız ve kazananlara DVD hediye edeceğiz.

Pazartesi saat 11:00’ de yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Hürriyet Aile Molfix sayfasındaki testi çözerek 23-29 Nisan Haftası Molfix'ten hediye kazananlar...

1.İkbal Gürcan Ankara
2.Cem Hasip İstanbul
3.Zehra Bardakcı Tokat
4.Reyhan Uysal Eskişehir
5.Ayfer Tatlı Adana

Siz de testlerimizi çözerek hem eğlenebilir hem de bebeğiniz için Molfix’ten hediyeler kazanabilirsiniz.
Molfix ile online bebek sağlığı rehberiniz yanı başınızda!

yetişen alıyo

HASIR KAŞIKLIK KAZANAN 10 ÜYEMİZ
Saliha Temiz
Nurten Turhan
Zeynep Kaynar
Aysel Torlak
Fidan Demir
Ayşe Ustura
Ayşe Akça
Lerzan Kara
Ebru Yüksel
Oğuz Akdeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…