Yakası Pile Detaylı Bluz - Y1213037
Roman ın Cuma yarışmasının cevabını buldum , sizde yollayın :)
nasıl oluyo bu şifre nasıl buluyosunuz şifre olduğunu nasıl anlıyosunuz ben çözemedim yaa :26:
Face de ipucu veriliyor zaten , bugünün ipucu roman grubunda bluzlar bölümündeydi. O bölüme girip tek tek resimlere tıklayıp yandaki açıklamalar bölümlerine bakarak bulunuyor. Bu haftanın ürününe bak istersen yazılışını görürsün. :)
Face de ipucu veriliyor zaten , bugünün ipucu roman grubunda bluzlar bölümündeydi. O bölüme girip tek tek resimlere tıklayıp yandaki açıklamalar bölümlerine bakarak bulunuyor. Bu haftanın ürününe bak istersen yazılışını görürsün. :)
bende yanlış anlamışım yaa. senin anladığın doğruuuRoman Online yazarsa mı o ürün oluyo bende anlamadım valla
Emilyyy yakasında pile var o bluzun , zaten olay o değil. Ürün sayfasında "ÜRÜN AÇIKLAMASI" bölümünde büyük harflarle kırmızı renkte ROMAN ONLİNE yazıyor. O yazının olduğu ürün isteniyor. :)
Evet CeydaCa anladığın gibi zaten. :)
hmmmm şimdi anladım
ay ne bileyim ya kafam dolu yanlış anlamışım
bide o bluzu açtığımda başkasının adı yazıyo hoşgeldiniz burcu oğuz diye . sizdede öyle mi ki
Ya kızlar fikirmetre de telefon kodu onayına tıklayınca hata veriyor. Ve 30-40 dakka sonra kodlar birden bire geliyo ama kabul etmiyor off ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?