Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar markafoniden alışveriş yaptım ama kuponum hala duruyor,ayrıca hiç sormadı kuponunuzu kullanmak istiyormusunuz diye,sizdede öylemi oldu ,mail geldi fiyat aldığım kadar yani 10 tl düşüş filanda yok ,ayrıca tlf na sms filanda gelmedi, hesap çekimiyle ilgili,yardımcı olursanız çok sevinirim,msj attım ama cvp verirlermi bugün???

ya cnm bende anlamadımki cevap versin biri nolur

satın alma işlemerini gerçekleştirirken kuponlarım diye bir yazı oluyor sipariş listesinin alt kısmında orayı tıklıyorsun oradan görünüyor kuponun tıklayıp kullanıyorsun

slm kızlar markafonide 10 tl kuponm var nasıl kullancaağız onu bşşey yazmıo

ya cnm bende anlamadımki cevap versin biri nolur

hesabınıza yüklenmişmi 10 tl kupon?
yüklendiyse çok rahat kullanabilirsiniz.
seçtiğiniz ürünü alırken 3. aşamada onay kısmında promosyon kuponlarınız kupon kodunuzu girin diyo. orda biyere tıkladınmı 10 tl kupon görünüyo.ona tıklayıp kuponu kullanabiliyosunuz.
alt limit falan da yok. beninki toplamda kargo parasıyla birlikte 12,80 tutuyodu. 10 tl düştüm.2,80 tl ödedim :82:

canım çok soru sordum ama nasıl iptal edebilirim yani mail dışında tlf numarası bulamamzmıyım

evet kupon var canım.sen ne aldın çok az tutmuş ne güzel,

kızlar ya markafoni den bende krem alacaktım ama kampanya bitmiş mi
ne alacam şimdi...
siz bişeyler bulabildiniz mi?

Bende markafoniden eşim,kızım ve kendi hesabımdan alışveriş yaptım.Kızıma lastikli çarşaf takımı aldım,kendime olay temizleme sütü aldım,Yine kızıma winice den badi aldım.Kargo dahil hepsi bana 14.80 tl ye geldi:)Süper..Geçenlerdede 1 tl ye borcam almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…