Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eko Halı, "Geleneksel Cuma Günü Yarışması 3
adlı yarışmamız başlamıştır.
Yarışmaya katılmak için ad-soyad, telefon ve 1. resim, 2. resim, 3. resim sırlaması belirtilerek "kalite, desen kodu, renk" yazılarak yarisma@ekohali.com adresine gönderilecektir. Ürün bilgilerine Halı | Halı Modelleri | Eko Halı web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Bayan İç Giyim
Bayanicgiyim.com dan güzel bir hediye kazanan Sn. Semiha Gülmez 'i Tebrik Ediyoruz. Lütfen iletişim bilgilerinizi reklam@bayanicgiyim.com mail adresine gönderiniz.... Tebrikler.

Douglas Parfümeri Türkiye
Yarışmamız hala devam ediyor. Doğru anahtar kelimeyi bulun, parfüm kazanma sansını yakalayın!

Kadının Gazetesi
Günaydın sevgili bayanlar... Kampanya için paylaşımlara başlıyoruz herkese bol şans...

Dqmane
‎07-05-2012 ÇILGIN HEDİYE YAĞMURU Kampanya Talihlisi takipcimiz Duygu GencasLan dir 0212 517 38 38 numaralı telefondan veya Dqmane adresine üye olarak iletişim bilgilerini ulaştırdığı takdirde hediyesi kargolanacaktır.

Durance Türkiye
NlyStyle çekilişle bir kişiye Durance Hediye Seti veriyor. Son gün 10 Mayıs!

eko halının cevaplarnı bulabildiniz mi 3. resimi bulamıyorum

buldum bulduumm

Makine Halısı: Caprice: 306 Krem Gri
80x150 - 80x200 - 80x300 - 100x300 - 120x180 - 140x200 - 160x230 - 190x290
Akrilik chenille ve natural viskon kullanılarak üretilen makine halısıdır. (%60 Doğal % 40 Sentetik/Makine Halısı/ Akrilik Viskon)

Son düzenleme:
canım anneme şu hobbynin nevresimini kazansam ne güzel olurdu pek sevinirdi bayılır yorgana nevresime:26::26:

canım 1,2,3 hepsini bi yazarmısın ben bulamadımda:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…