ilahikız bi baksaydın ya
offf sürekli netin başındayım bunun yüzünden 2 hesaptn ktlıyorum hem annem için hem bnm için bi hesaptn çıkıp diğerine giriyorum o kada r uğraşıp her saat allahım ya birimize mi çıkmaz ne işturkcell superonline 8 MAYIS
00:00 - 01:00 Arzu Dalğiç Meryem Erzincan
01:00 - 02:00 Özlem Kül Türkan Moray
02:00 - 03:00 Barış Güzel Hanife Mavi
03:00 - 04:00 Derviş Öksüz Meryem Kumaş
04:00 - 05:00 Fatime Maytar Hayat Baral
05:00 - 06:00 Erkan Sarem Fahrettin Atasoy
06:00 - 07:00 Nermin Pekin Şeref Pekin
07:00 - 08:00 Sevgi Elmacı mukadder Yüksel
08:00 - 09:00 TUĞÇE Caner Can Linda
09:00 - 10:00 Canan Elmaci Nazan Gökçe
10:00 - 11:00 Tb Kck Ferah Öztürk
11:00 - 12:00 İnci Tanlak aynur Aldemir
kızlar money kartımı kayıt ettirdim mesela domates kampanyası çıktıgında kart bilgilerinin hangi kısımlarını istiyorlar hızlı olmak gerekiyor ya önceden biliyimki hemen yazıyım diye soruyorum
müşteri no kısmı cnm 16 haneli ön kısmında yazıyo sdce onu yazcaksın hemen bi de orda doğrulama kelimeleri fln çıkıyo ingilizce onu doğrulucaksın sitesinde yapıldığında facebookta daha kolay sdce tıklıcaksın
offf sürekli netin başındayım bunun yüzünden 2 hesaptn ktlıyorum hem annem için hem bnm için bi hesaptn çıkıp diğerine giriyorum o kada r uğraşıp her saat allahım ya birimize mi çıkmaz ne iş
çok sağol allah razı olsun peki bu yarışma sitesindemi oluyo facedemi yoksa hep değişiyormu:26::26:
bide sitesi dediğin şura dimi canım
https://www.moneyclubkart.com/GKSVF...GKJSDHANXNXM494834Z1907/3/92/Tikla-Kazan.aspx
canım nie öyle uğraşıyorsun ki, birini int. explorer dan aç, birini mozilla dan yada google chrome dan aç, iki hesap da açık kalmış olur
değişyo evet bugünkünün sitede olduğu söylnyor site linki doğru cnm.
[h=6]Yuva
[/h][h=6]Kabarık Usta soruyor, kendine güvenenler hem ustalığını kanıtlıyor hem de birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansına sahip oluyor!
Yuva - Kabarık Usta Soruyor | Facebook linkine tıklayın, siz de ustalığınınızı kanıtlayın![/h]
canım facedeki linki verirmisin belkide facede yapılır ben ffacede bulamadımda sitesini yani buldumda yarışma kısmını bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?