Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kadınlar Ne İster?
Anneler Günü yaklaşıyor...
Anneler gününe kadar sizlerle beraber annelerin en çok ne istediğini bulalım, bu değerli bilgiyi ölümsüzleştirelim istedik.
Peki sizce Anneler Ne İster?

Douglas Parfümeri Türkiye
Saat 14:30'da Twitter sayfamızdan yapılacak yarışma ile üyelerimiz bizden ücretsiz cilt bakımı veya makyaj uygulaması kazanacaktır.

böyle bir yeri ilk defa gördüm vallahi ne güzelmiş :) Verdiğiniz linklere giriyorum bende birşey yapmaya çalıştım :) Sİz bunları nerden buluyorsunuz peki ??

NIVEA Türkiye
Annene teşekkür etmek için NIVEA'dan 3 farklı hediye paketi kazanma şansı! Hemen Tıkla!
Annelere Teşekkür Ediyoruz!
on.fb.me

Sarelle
Oylama devam ediyor, bakalım Anne-Çocuk setini kimler kazanacak! :) Unutmayın, her gün 1 oy verebilirsiniz! Bol şans...

Modahill
Bu Hafta Beğen,Paylaş Kampanyamızda Talihli 1 KİŞİYE Jack Jones Erkek Gömlek Turuncu Hediye Ediyoruz... !

Beğen,Paylaş Sende Kazan !

ModaHill Modanın ve Alışverişin Doruk Noktası..

Papia en iyi ve farklı anneler günü hediyesini arıyor!

Anneler günü yaklaşıyor! Dünyanın en değerli varlığı annelerimize ne hediye alsak azdır.
Her zaman en iyisine layık olan annelerimize "En iyi hediye" fikrini Papia Facebook duvarında bizimle paylaşın, bizden Moulinex Fresh Express Doğrayıcı kazanma şansını yakalayın.
En iyi hediye önerisinde bulunan ve bu fikri duvarımızda paylaşarak en çok beğeni alan 5 kişiye Moulinex Fresh Express Doğrayıcı hediye edilecektir.
(Yarışmaya katılanların Papia facebook üyesi olması şarttır.)

Herkese bol şans dileriz.

Papia | Facebook

ToyzzShop
Yarışmamızın Sonucu Açıklanıyor!

Çizmeli Kedi’yi daha önce hangi çizgi filmde tanımış ve çok sevmiştik? sorulu yarışmamız sona ermiştir. (Doğru Yanıt : Shrek)

Kazananlarımız sırasıyla:

Hatice Güzen
Yasin (Hatice) Evsen
Enez Yolcu
Selin Uzun
Ayhan Keçeci’yi tebrik ederiz.

Hediyelerini göndermemiz için kendilerine atılan maile yanıt olarak adres bilgilerini yazıp geri dönmelerini rica ederiz.

Mayıs ayında yapılacak başka bir yarışmamızda görüşmek üzere hoşçakalın.

Kemal Tanca
Kemal Tanca Anneler Günü Ayakkabılı Anılar Yarışması devam ediyor. Yarışmaya katılmak için sayfamızdaki Anneler Günü uygulamasında hikayenizi yazmanız yeterlidir. Şansınızı arttırmak için yazmış olduğunuz hikayeleri duvarınızda paylaşabilirsiniz. Kemal Tanca - Anneler Günü | Facebook

F&F Türkiye
‎"Her güne bir ayakkabı" çekilişimiz hala devam etmekte. 17 Mayıs tarihine kadar her gün katılabilir ve şansınızı arttırabilirsiniz.

www.ffmoda.com.tr adresinde süren "New York Seyahati" çekilişine de katılmayı ihmal etmeyin!

Kızlar merhaba bol hediyeli günler herkese
Az önce daha önceden kazandığım darphin kremlerim ve yves locher parfümüm geldi.Eki Görüntüle 409944 Parfüm 30 ml ve harika kokuyor.Kremleri orjinal boy göndermişler sağolsunlar.İnternetten fiyatlarına baktım şok oldum resmen birinin fiyatı (pembe) 215 tl diğerinin(sarı) 125 tl..Eki Görüntüle 409945

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…