Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tıkla kazan kampanyasında kazandıklarım görünmediği için 444lü numarayı aradım.
İlginç bir şekilde kadın benim nisan ve şubat ayında hediye kazandığımı ama almadığımı söyledi ?
Ben tıkla kazana katılmayalı 6-7 ay oluyor gerçi katıldıklarımı da alamadım çünkü kartta görünmüyordu.
Siz sorunsuz alabiliyor musunuz ürünlerinizi ?

canım inan ben ilk kez katılıcam bende ne yapcagımı pek bilmiyorum kaçta başladıgını pek bilmiyorum

Ben daha önce çokça katıldım ama kazandıklarımı alamadım.
Ama anneme falan da yapmıştım onlar aldılar hep.
Geceleri oluyordu önceden gündüz olunca şaşırdım şimdi

Meyve, sebze, yumurta, et, süt, yoğurt vb. yiyecekleri yemeyen çocuğunuza bunları yedirebilmenin formülünü biliyor ve bu formülle çok güzel yemekler hazırlıyorsanız detaylı tarifini yazmalısınız öncelikle. Ayrıca yemeği pişirdikten sonra bir de fotoğrafını çekerek tarifle birlikte bize göndermelisiniz. Yarışmaya birden fazla tarifle katılabilirsiniz.

https://www.facebook.com/lezzetdergisi?sk=app_447489831934517

o zaman bana işlemi anlatırmısın kart numarasını girdikten sonra kod doğrulama çıkıyormuş ondan sonra yüzde yüze filanmı tıklıyoruz

adına üzüldüm neden alamadın kazandıklarını ay ben olsam migrosu yıkardım bu ne biçim şey die

o zaman bana işlemi anlatırmısın kart numarasını girdikten sonra kod doğrulama çıkıyormuş ondan sonra yüzde yüze filanmı tıklıyoruz

Ben en son başvurduğumda seçenekler oluyordu %100 %75 %25 gibi..
Zaten önce herkes %100 almaya çalışıyor ve önce o bitiyor bitene tıklayamıyorsun.
Önce %100 ibaresini tıklayıp sonra kart no ve doğrulama kodu istiyor akabinde zaten %100 almaya hak kazandınız vb bir uyarı geliyor.
Ama bahsettiğim süreç yılbaşında falandı en erken uzun zamandır hiç tıkla kazan yapmadım.

adına üzüldüm neden alamadın kazandıklarını ay ben olsam migrosu yıkardım bu ne biçim şey die

Deterjan 5 kilo
Dondurma
Tiramisu
bunların hiçbirini alamadım kartınızda görünmüyor 444 arayın dediler.
aramadım meşgul bir dönemimdi
Ama aynı gün annemin kartına yapmıştım onlar aldı ?

yine aynı sanırım uygulama canım ama artık gündüzleri oluyor galiba

yine aynı sanırım uygulama canım ama artık gündüzleri oluyor galiba

Ben en son başvurduğum da saat 23 00 açmışlardı 23 10 geçe %100 bitmişti :/
Cidden böyle sürekli pc başına bekleyen var gündüz daha çabuk biter gibime geliyor.
Ne veriyordu bugün kurutulmuş domates mi
ayy bir de tavuk kazanmıştım alamamıştım bak o da aklıma geldi çok üzüldüm :/

Papia en iyi ve farklı anneler günü hediyesini arıyor!
Anneler günü yaklaşıyor! Dünyanın en değerli varlığı annelerimize ne hediye alsak azdır.
Her zaman en iyisine layık olan annelerimize "En iyi hediye" fikrini Papia Facebook duvarında bizimle paylaşın, bizden Moulinex Fresh Express Doğrayıcı kazanma şansını yakalayın.
En iyi hediye önerisinde bulunan ve bu fikri duvarımızda paylaşarak en çok beğeni alan 5 kişiye Moulinex Fresh Express Doğrayıcı hediye edilecektir.
(Yarışmaya katılanların Papia facebook üyesi olması şarttır.)

https://www.facebook.com/adiustundepapia

tüh ya inşallah bundan sonra alabilirsin
evet kurutulmuş domates var canım geçende nivea krem vardı sanırım
valaha ben ilk kez pcbaşında bekliyorum inşallah alırım yoksa çok üzülürüm

Deterjan 5 kilo
Dondurma
Tiramisu
bunların hiçbirini alamadım kartınızda görünmüyor 444 arayın dediler.
aramadım meşgul bir dönemimdi
Ama aynı gün annemin kartına yapmıştım onlar aldı ?

5 kilo deterjana içim giderdi ama diğerleri dandirik şeylermiş

Kartopu Yünleri Anneler Günü tebrik mesajı için sizlerden yardım istiyor!
Annenize olan sevginizi anlatmak için Anneler Günü sekmemize tıklayın, formu doldurun ve hazırladığınız en yaratıcı tebrik mesajınızı annenizin bir fotoğrafı ile beraber bize iletin, Kartopu Ekibi tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda Arzum'dan Mırra Türk Kahvesi Robotu kazanma şansını yakalayan 5 kişiden biri siz olun! Yarışmamız başladı! Katılım için son gün 11 Mayıs Cuma! Katılmak için tıklayın: Kartopu Yünleri - Anneler Günü | Facebook

kızlar bişi sorcam mesela aynı kartla 3 tane yüzde yüz alabiliyormuyuz yoksa tek karta tek hak mı var:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…