Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ipatiii banada daffny numunelerim gelmiş ama evde olmadığımdan geri gitmiş
bugün gelmişti sanada dimi ? heralde bugün dağıtım yapıldı hep

haklısın canım.. ben her yarışmaya katılırken düüşünüdüğm şeylerden biride buu

kızlar benim money karta 30 tl yüklenmiş gittim harcadım ,bugün son günmüş,evi yakın olan baksın.ben de başkasından duydum ,bazılarına yüklenmemiş bazılarına yüklenmiş.çok güzel bir uygulama.

Nestle Çikolata
Yeni yarışmamız çok kısa bir süre sonra başlıyor :) Peki, hangi Nestlé Çikolata sana şans getirsin istersin?

Douglas Parfümeri Türkiye
Değerli üyelerimiz,

"Benim annem nasıl kokar?" Facebook yarışmamız sona ermiştir. Katılan tüm üyelerimize teşekkür eder, herkese bol şans dileriz.

Kazanan üyelerin isimleri, 2 gün içerisinde Facebook ve Twitter https://twitter.com/DouglasTurkiye sayfalarımızdan açıklanacaktır.

Golf Royal
‘ROYAL ile Mutlu Tatlılar Yarışıyor’da 3.haftanın kazananı belli oldu. Çiğdem Akyol’u tebrik ediyoruz. Yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Hazırladığın tarifin fotoğrafını çekip gönder, büyük ödülü sen kazan!

ben de kazanmışım aynı iismler defalarca kazanmış ama zaten verilen ürün deneme boyu tüm sülallerinin kazandığı ancak tam boy ürün eder.

bu ürün ilk çıktığında 10 kişye verdiklerinde de kazanmıştım mail atıyorlar renk tonu için . açık ve koyu ton seceneği var. açığı bile bana çok koyu geldi. kokusu süpper

bende testerdan denedim koku çok güzel nemlendirme iyi..ama koyu tonu bende yok gibiydi..
malum melezler gibi olduğumdan..

nasıl neden yüklemişler sen nası öğrendin anltsana bi hemen nütfenn

zaten 7-9 arasıymış. yüklendiyse harcamak için bu gün son günmüş.ben duyar duymaz gittim.r kartım vardı 1 tanesine yüklenmiş. rastlantısal olarak belli kartlara yüklemişler anneler günü için sanırım.

Garnier den size mail geldimi acaba? benim ismimde var fakat isim benzerliğimi acaba mail yokta.

Garnier den size mail geldimi acaba? benim ismimde var fakat isim benzerliğimi acaba mail yokta.

bu listede de kazandım. daha önce yaklaşık 1 ay önce ilk 10 kişiye BB fondoten hediyesi vardı o zaman da kazanmıştım. mail yaklaşık 15 gün sonra falan gelmişti.şimdi mail gelmemiş daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…