sen aradaki tek tük kişilerdensindir tebrik ederim.. kazanmak önemli değil gerek de yok cok istedigim birşey de değil..sadece insanları kandırmaları kötü.. sayfanın begenisi artsın diye herhalde insanlarla oynuyorlar resmen.. verdikleri tek kullanımlık paket önemli bişey olsa neyse diyecegim .. ama insanları kullanıyorlar resmen ..:44::44::44:
ipatiii banada daffny numunelerim gelmiş ama evde olmadığımdan geri gitmiş
bugün gelmişti sanada dimi ? heralde bugün dağıtım yapıldı hep
ayy bana gelmediiii
arkadaslar bu garnier nasıl anlamadım.. aile boyu kazananlar olmus.. çatalkaya 5 kişi , cengiz 2 kişi , çetinkaya 2 kişi, temiz 3 kişi , ceyhan 2 kişi , ve daha birsürü kişi böyle.. bosuna katılmısız .. belliymiş zaten verecekleri kişiler bence.. bir iki kişi eklemişler ayriyeten farklı olan tek olan.. gerisi hep aynı sülale.. cok saçma bi de böyle listeyi gösterip insanları sinir ediyorlar .. cok saçma ya yok böyle birşey.. sırf begenen artsın diye milleti kandırıyorlar..
kızlar benim money karta 30 tl yüklenmiş gittim harcadım ,bugün son günmüş,evi yakın olan baksın.ben de başkasından duydum ,bazılarına yüklenmemiş bazılarına yüklenmiş.çok güzel bir uygulama.
ben de kazanmışımaynı iismler defalarca kazanmış ama zaten verilen ürün deneme boyu tüm sülallerinin kazandığı ancak tam boy ürün eder.
bu ürün ilk çıktığında 10 kişye verdiklerinde de kazanmıştımmail atıyorlar renk tonu için . açık ve koyu ton seceneği var. açığı bile bana çok koyu geldi. kokusu süpper
Ceyda Düvenci ile beraber 6 Adımda Doğru El Yıkama filminde rol alan minik yıldızımız senin çocuğun olsun ister misin? Hemen 6 adımda el yıkayan videosunu paylaş, kazanma şansını yakala. Haydi tıkla! Dettol Türkiye - Dettol Video Yarışması | Facebook
nasıl neden yüklemişler sen nası öğrendin anltsana bi hemen nütfenn
ben de kazanmışımaynı iismler defalarca kazanmış ama zaten verilen ürün deneme boyu tüm sülallerinin kazandığı ancak tam boy ürün eder.
bu ürün ilk çıktığında 10 kişye verdiklerinde de kazanmıştımmail atıyorlar renk tonu için . açık ve koyu ton seceneği var. açığı bile bana çok koyu geldi. kokusu süpper
ticker a bakınca oğluşunun doğum günü sanırım. nice sağlıklı ve mutlu yaşlar dilerim. (padişah suratlı miniğimize )
Garnier den size mail geldimi acaba? benim ismimde var fakat isim benzerliğimi acaba mail yokta.
sağol canım..evet p.tesi doğumgünüydü padişah suratlımın..
aaaaa benim oğlumun da dogumgünü p.tesiydi kaç yaşında 2009 lu de de tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?